Filteren 1

Transparante rolgordijnen

De felle zon tegengaan maar toch het uitzicht naar buiten behouden? Kies dan voor een transparant rolgordijn. Een transparante stof filtert de lichtinval op een natuurlijke manier. De stof laat veel licht door, enkel het felle zonlicht zal tegengehouden worden. Doordat de stof transparant is behoud je de verbinding met buiten. Ideaal voor ruimtes waar je overdag veel bent. Met een transparant rolgordijn op maat kies je voor absolute topkwaliteit en de perfecte maat. Jij bepaalt de exacte afmetingen en hebt de keuze uit een ruim kleurenpallet. In een aantal simpele stappen stel je jouw perfecte rolgordijn samen. Voor welk transparant rolgordijn ga jij?
Gekozen filters:
 1. Wit Remove This Item

5 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Rolgordijn Op Maat Transparant Trend White
  Rolgordijn op maat Trend transparant
  • Transparante stof
  • Natuurlijk geweven
  • Behoud lichtinval en uitkijk
  v.a.  39,-
  Rolgordijn op maat Trend transparant
  v.a.  39,-
  • Transparante stof
  • Natuurlijk geweven
  • Behoud lichtinval en uitkijk
  Gratis kleurstalen
 2. Rolgordijn Soft Smart transparant
  v.a.  22,99
  • Transparante stof
  • Filtert de lichtval
  • Behoudt uitkijk
  Gratis kleurstalen
 3. Rolgordijn Soft Smart Mini transparant
  v.a.  15,99
  • Transparante stof
  • Speciaal voor draai-kiepramen
  • Behoudt uitkijk
  Gratis kleurstalen
 4. Rolgordijn op maat transparant
  v.a.  48,-
  • Transparante stof
  • Filtert de lichtinval
  • Behoudt uitkijk
  Gratis kleurstalen
 5. Rolgordijn Stripe Smart transparant
  v.a.  33,99
  • Transparante stof
  • Gestreept patroon
  • Behoudt uitkijk
  Gratis kleurstalen

5 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Transparante rolgordijnen kopen

Transparante rolgordijnen shop je online bij ons. Met een transparant rolgordijn behoud je uitkijk naar buiten en creëer je tegelijkertijd een sfeervolle ruimte omdat er een gordijn voor je raam hangt. Naast dat transparante rolgordijnen zorgen voor uitkijk naar buiten, zorgen ze ook voor een fijne filtering van het licht. Zo komt er altijd een maximale hoeveelheid daglicht naar binnen.

Transparante rolgordijnen

Onze assortiment transparante rolgordijnen bestaat uit een kant en klare en een op maat gemaakte collectie transparante rolgordijnen. Mocht je de door jou gewenste maat niet kunnen vinden in onze kant en klare collectie, dan kun je het transparante rolgordijn zelf in de breedte inkorten of je kunt kijken in onze op maat gemaakte collectie. Kant en klare transparante rolgordijnen hebben wij op voorraad en kunnen wij daarom snel leveren.

 

Rolgordijnen op maat

Wil je zelf niet inkorten of ben je op zoek naar top kwaliteit? Kies dan voor een rolgordijn op maat. Deze collectie is leverbaar in vele kleuren en wordt perfect op maat voor jou gemaakt. Een transparant rolgordijn uit onze op maat gemaakte collectie kun je volledig naar jouw wensen samenstellen. Zo heb je de keuze of je een luxe cassette wil om de buis met stof af te dekken en bepaal je zelf welk materiaal de ketting heeft.

Verschillende stof soorten en patronen

In onze collectie rolgordijnen vind je transparante rolgordijnen met verschillende stof structuren en patronen. Door een transparant rolgordijn te kiezen met een patroon of structuur dat bij jouw ruimte past, weet je zeker dat het transparante rolgordijn een aanwinst voor je ruimte is. Twijfel je over de stof of de structuur van de stof? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan. De kleurstalen van het rolgordijn transparant ontvang je in de meeste gevallen al binnen twee dagen in je brievenbus.

 

Transparante rolgordijnen: Vraag & Antwoord

 

Wat is een transparant rolgordijn?

Transparante rolgordijnen hebben een geweven stof die zowel de lichtinval als de inkijk filtert. Transparante rolgordijnen zijn ideaal voor het creëren van sfeer met behoud van lichtinval. Een transparant rolgordijn biedt weinig privacy doordat je eenvoudig door de stof heen kijkt.

In welke ruimtes gebruik je transparante rolgordijnen?

Transparante rolgordijnen zijn erg geschikt voor donkere ruimtes waar u toch iets voor uw raam wilt hangen. Daarnaast kunt u ze gebruiken om het uitzicht te behouden maar toch de felle zon te filteren.

Kan ik transparante rolgordijnen zelf inkorten?

Ja, je kunt transparante rolgordijnen zelf inkorten. Dit doe je door de stof, de onderlat en de buis in te korten. Een video met uitleg over inkorten en montage vind je hier.

Werkt een transparant rolgordijn ook isolerend?

Nee, een transparant rolgordijn werkt niet isolerend.