Velours gordijnen

Op zoek naar prachtige velours gordijnen? Deze vind je in onze collectie. Onze velours gordijnen worden van begin tot eind voor je op maat gemaakt. Ons velours gordijn is een dim-out stof. Hierdoor wordt een groot deel van de lichtinval geblokkeerd.
Ideaal voor slaapkamers en andere ruimtes waar privacy gewenst is. Velours gordijnen zijn absolute sfeermakers in jouw huis. De luxe velours stof valt soepel en heeft een warme uitstraling. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

 

Velours gordijn op maat

Ons velours gordijnen worden volledig op maat gemaakt. Je bepaalt de perfecte afmetingen en de kleur. Het is mogelijk om je velours gordijn te laten voorzien van plooien wanneer je kiest voor montage aan een rail. Je hebt de keuze uit een enkele, dubbele of een wave plooi. Kies je voor montage aan een roede? Dan heb je de keuze uit diverse inslagringen.

Onze velours gordijnen worden gemaakt van de beste kwaliteit stoffen. Hierdoor weet je zeker dat het gordijn lang mooi blijft. Daarnaast werken wij het gordijn aan de onderzijde af met een zoom.

Absolute sfeermaker

Een velours gordijn is een sfeervolle toevoeging in ieder interieur. Welke woonstijl je ook hebt, een velours gordijn past altijd. Onze velours gordijnen zijn leverbaar in 18 neutrale en populaire kleuren. Ons velours gordijn biedt verduistering en volledige privacy. De dim-out stof neemt veel lichtinval weg. Het is niet mogelijk om naar binnen te kijken door het gordijn.


 

    Waarom onze velours gordijnen

  • Luxe, zachte stoffen
  • 100% op maat
  • Voor iedere ruimte
  • Met plooi of ringen
  • Gratis kleurstalen
  • Gratis en snel in huis

Velours stoffen

Velours komt uit de Franse taal en staat voor fluweel. Velours gordijnen worden dan ook vaak fluwelen gordijnen genoemd. Een velours stof wordt gemaakt door twee stoflagen aan elkaar te weven.

Vervolgens worden de draden tussen beide stoflagen weer doorgesneden. Deze draden worden omhoog geborsteld waardoor de fluwelen toplaag ontstaat. Hierdoor krijgt het velours gordijn een natuurlijke glans en komt de kleur nog beter tot zijn recht.


Populaire gordijnen

Sfeermakers