Velux® GGL 606 rolgordijn

Een rolgordijn voor je Velux® GGL 606 dakraam shop je bij ons. Bij ons profiteer je van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Ons rolgordijn voor het Velux® GGL 606 dakraam is 100 procent verduisterend.
De stof is namelijk voorzien van een speciale verduisterende coating. Daarnaast heeft ons strak vormgegeven dakraam rolgordijn een gesloten cassette en aluminium zijprofielen die lichtkieren voorkomen.
 1. DAKRAAM ROLGORDIJN PURE VERDUISTEREND
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Voordeligste keuze
  Vanaf  39,90
 2. DAKRAAM ROLGORDIJN SMART VERDUISTEREND
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Alle maten in 5 kleuren
  Vanaf  45,95

Meer info

Lees meer over ons dakraamrolgordijn

100% verduisterend Velux® GGL 606 rolgordijn

Ons dakraam rolgordijn geschikt voor Velux® GGL 606 dakramen wordt in eigen beheer geproduceerd. Ze zijn niet van het merk Velux® maar wel direct passend op de meest gangbare Velux® types. Onze dakraam rolgordijnen zijn nagenoeg identiek. Ons Velux® GGL 606 rolgordijn heeft een luxe gesloten cassette en aluminium zijprofielen. Deze zorgen voor een strakke en minimalistische uitstraling. Welk interieur je ook hebt, ons verduisterend rolgordijn past altijd. Welke kleur kies jij?

Ons Velux® GGL 606 rolgordijn is direct passend op je dakraam. Het enige dat je moet weten voor de perfecte maatvoering is de code van je dakraam. Deze vind je aan de binnenkant van je dakraam en wordt zichtbaar wanneer je deze open tuimelt. De code bestaat uit meerdere delen, de eerste twee delen zijn van belang. Het eerste deel, in dit geval “GGL”, staat voor het type dakraam. Het tweede deel, in dit geval “606”, staat voor de grootte van het dakraam. Door deze code in te voeren in onze webshop weet je zeker dat je een perfect passend Velux® GGL 606 rolgordijn thuis ontvangt. Hierdoor is het plaatsen van het rolgordijn enorm makkelijk.

Dakramen bevinden zich veelal op zolders en slaapkamers. Door deze ramen komt vaak veel licht en warmte naar binnen. Onze speciale coating op de achterzijde van de stof zorgt voor warmtereflectie. Zo zal je zolder of slaapkamer ook tijdens warme, zonnige dagen een stuk koeler blijven. Ongeacht welke kleur je kiest, de stof is 100 procent verduisterend.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "606" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GHL, GGL, GDL, GEL, GGU, DKL, GIL, GIU, VFA, GPU, GTL, GXU, GUI, GXL, GTU, GZL, GZX, GHU, VEA, VEB, VEC, GPL, VFB, VFE of VIU.


Dakraamrolgordijnen

Ontdek hieronder ons populairste dakraamrolgordijn

Velux GGL 606 verduisterend rolgordijn voorkant

Ons dakraamrolgordijn hangt strak in alle standen. Je bepaalt in een handomdraai de hoeveelheid lichtinval.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL 606 verduisterend rolgordijn gesloten

Je kunt het dakraamrolgordijn eenvoudig volledig sluiten. Zo begin je de volgende dag volledig uitgerust.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL 606 verduisterend rolgordijn detail

Het dakraamrolgordijn is voorzien van een luxe gesloten cassette, zijprofielen en een onderlat met borstel.

Bekijk rolgordijn

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers