Velux rolgordijn

Bij een Velux dakraam hoort natuurlijk een Velux rolgordijn. Onze dakraam rolgordijnen zijn niet van het merk Velux maar wel geschikt voor vrijwel alle typen dakramen van het merk Velux. Doordat wij onze dakraam rolgordijnen zelf produceren zijn onze prijzen aanzienlijk lager dan bij dakraam rolgordijnen van het merk Velux. Bekijk onze collectie dakraam rolgordijnen.

Kwalitatief gezien is er weinig verschil tussen het door ons geproduceerde dakraam rolgordijn en die van het merk Velux. Ons Velux rolgordijn is voorzien van een aluminium systeem, 100 procent verduisterende stof en zijprofielen met borstels. Je weet dus zeker dat je een kwalitatief product koopt voor een aantrekkelijke prijs!Waarom een Velux rolgordijn van Raamdecoratie.com?

 • Uitstekende kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • 100% verduisterend
 • Warmtewerend
 • Eenvoudig monteren
 • Gratis en snelle levering


 • Ons Velux rolgordijn

  De kwaliteit van onze Velux rolgordijnen is erg hoog. Een Velux rolgordijn bestaat uit verschillende componenten; het systeem, de zijprofielen, de stof en de onderlat met handgreep. Al deze kwalitatieve componenten samen zorgen voor een uitstekend, kwalitatief product dat jaren mee zal gaan.

  De stof van ons Velux rolgordijn is 100 procent verduisterend. Dit komt door de zilverkleurige coating op de achterzijde van de stof. Deze coating maakt onze Velux rolgordijnen ook warmte reflecterend. Naast de volledig verduisterende stof worden lichtkieren voorkomen door de zijprofielen. Kortom, onze Velux rolgordijnen zijn 100 procent verduisterend. Ideaal voor slaapkamers, zolders en andere ruimtes die je met een Velux rolgordijn wilt verduisteren.


  Welke maat past op mijn Velux dakraam?

  Het bestellen van een perfect passend Velux rolgordijn is erg makkelijk. Je hoeft zelf namelijk niet te meten. Aan de hand van de maatcode van jouw dakraam zorgen wij ervoor dat het Velux rolgordijn perfect past op jouw dakraam. Als je het Velux dakraam open tuimelt, vind je de maatcode op de kop van het draaiende gedeelte. Met deze maatcode zoek je de bijpassende afmetingen op in onze maattabel. Als de maatcode overeenkomt zal het dakraam rolgordijn zeker passen.

  Kies je er toch voor om zelf te meten en wijken deze afmetingen iets af van onze maten? Geen probleem, ons Velux rolgordijn zal gegarandeerd passen, de maatcode is namelijk leidend. Als je het perfect passende Velux rolgordijn thuis ontvangen hebt, kun je beginnen met de eenvoudige montage.


  Kleuren van ons Velux rolgordijn

  Ons Velux rolgordijn is leverbaar in diverse kleuren. Je kunt kiezen uit populaire kleuren zoals white, beige, light grey en dark blue. Voor de Velux dakramen met een “K” in de maatcode zijn er minder kleuren beschikbaar. Welke kleur je ook kiest, de achterkant is altijd voorzien van een zilverkleurige coating.


  Monteren in 3 eenvoudige stappen

  Het monteren van het Velux rolgordijn is erg eenvoudig. In drie eenvoudige stappen hangt jouw Velux rolgordijn perfect. Alle benodigde schroeven en pluggen voor montage worden meegeleverd. Benieuwd hoe het monteren van het Velux rolgordijn in zijn werk gaat? Bekijk dan de video hieronder.


   

  Video Velux Rolgordijn