Verticale jaloezieën

Ben je op zoek naar raambekleding waarmee je zelf eenvoudig de lichtinval en inkijk regelt? Dan zijn verticale jaloezieën een goede optie. In ons assortiment hebben wij een aantal kant en klare verticale jaloezieën. De term verticale jaloezieën is een synoniem voor lamellen, deze termen worden daarom regelmatig door elkaar gebruikt. De lamellen uit onze kant en klare collectie hebben een standaard breedte van 89 mm en je hebt de keuze uit diverse kleuren.

Je kiest bij ons niet alleen de kleur van jouw verticale jaloezieën, maar ook het materiaal. Zo vind je in onze collectie verticale jaloezieën van stof, maar ook van kunststof. Voor de keuze van het materiaal is de ruimte waarin je de lamellen wilt ophangen een belangrijke factor. Hang je de jaloezieën op in een vochtige ruimte? Kies dan voor jaloezieën van kunststof. In een woonkamer kun je bijvoorbeeld prima voor stoffen lamellen kiezen.

Kijk echter niet alleen naar de ruimte zelf, maar ook naar de gewenste hoeveelheid lichtinval. Indien je veel lichtinval wenst, dan kies je voor verticale jaloezieën met stoffen lamellen. Stoffen lamellen laten namelijk meer licht door dan kunststof lamellen. Hoeft er niet veel licht binnen te komen en wil je jouw raambekleding makkelijk schoon kunnen maken? Dan zijn verticale jaloezieën van kunststof een goede keuze.

Onze verticale jaloezieën

Welke verticale jaloezie past bij jou?

stoffen verticale jaloezieën

Stoffen

Ontdek onze collectie stoffen verticale jaloezieën.

Bekijk collectie
verticale lamellen rail

Lamellen rail

Ontdek onze eenvoudig te installeren verticale lamellen rail.

Bekijk collectie
alle verticale jaloezieën

Alle lamellen

Ontdek onze volledige collectie verticale lamellen.

Bekijk collectie


Horizontale jaloezieën of lamellen?

Ben je niet op zoek naar horizontale jaloezieën? Dan is het mogelijk dat je zoekt naar verticale jaloezieën. Wanneer je zoekt op de term verticale jaloezieën kom je zeer waarschijnlijk allemaal lamellen tegen. Dit kan voor de nodige verwarring zorgen. Met lamellen en verticale jaloezieën wordt namelijk hetzelfde bedoeld.

Zowel horizontale als verticale jaloezieën bestaan uit lamellen. Bij verticale jaloezieën hangen de lamellen verticaal. Bij horizontale jaloezieën hangen deze horizontaal. Verticale jaloezieën worden vaak gebruikt voor grote raampartijen. Onze horizontale en verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Waarom verticale jaloezieën van Raamdecoratie.com?

Onze verticale jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een strakke en tijdloze uitstraling. Hieronder zetten wij alle voordelen kort op een rij. Zo weet je waarom je voor onze lamellen moet kiezen.

  • Keuze uit diverse kleuren
  • Verticale jaloezieën van stof en kunststof
  • Gratis en snelle levering
  • In te korten in zowel hoogte als breedte
  • Gratis kleurstalen en levering

Voordelen van verticale jaloezieën

Het grote voordeel van verticale jaloezieën is dat je zelf de lichtinval en de inkijk regelt. Je bepaalt namelijk zelf de stand van de lamellen. Wil je dat er veel licht binnenkomt? Dan tuimel je de lamellen volledig open. Het nadeel hiervan is dat er dan niet veel privacy is. Je kunt de lamellen ook helemaal opzij schuiven om een open raampartij te creëren. Wij bevestigen de lamellen namelijk aan een rail.

Verticale jaloezieën hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Hierdoor zijn ze zonder problemen toe te passen in ieder modern interieur. Bovendien kun je jaren vooruit wanneer je kiest voor deze raambekleding. Verticale jaloezieën zijn dus een investering voor de lange termijn.

Een ander voordeel van verticale jaloezieën is dat je ze nauwelijks schoon hoeft te maken. Bij verticale jaloezieën hangen de lamellen van boven naar beneden, waardoor er geen stof en andere vuilresten op de lamellen blijven liggen. Verticale jaloezieën zijn dus zeer geschikt voor mensen die liever niet wekelijks de raambekleding schoon willen maken.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers