Transparant

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn een elegante oplossing voor de lichtinval en inkijk bij elk raam. Het lichtgewicht ophangsysteem is erg slank waardoor de stof goed op het raam aansluit. Kant en klare vouwgordijnen zijn absolute sfeermakers en hebben een romantische en warme uitstraling. Ze zijn toepasbaar in iedere woonstijl.
Een transparant vouwgordijn is gemaakt van een fijn geweven transparante stof. Deze stof filtert het licht aangenaam en zorgt ervoor dat je het zicht naar buiten behoudt. Zo creëer je naast sfeer ook een ruimtelijk gevoel. De stoffen zijn leverbaar in diverse populaire kleuren. Voor welk kant en klaar transparant vouwgordijn kies jij?

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. VOUWGORDIJN VEIL 'SMART'
  • Transparante stof
  • Fijn geweven
  • Leverbaar in standaardmaten
  Vanaf  22,95
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Over transparante vouwgordijnen

Door de transparante stof behoud je dus het zicht naar buiten, maar heb je toch een gordijn voor je raam. Dit maakt transparante vouwgordijnen ideaal voor ramen met een mooi uitzicht, zoals ramen die uitkijken op een tuin. Naast behoud van uitzicht geven transparante vouwgordijnen ook altijd een maximale hoeveelheid daglicht in huis.

 

Transparante vouwgordijnen standaardmaten

Transparante vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, design en maten. Zo is er altijd een vouwgordijnen beschikbaar dat perfect past in jouw interieur. De grote hoeveelheid maten zorgt ervoor dat het transparante vouwgordijn van jouw keuze altijd op maat is. Zie je jouw gewenste maat of kleur niet terug? Kies dan voor een vouwgordijn op maat. Naast transparante vouwgordijnen bieden wij ook lichtdoorlatende vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen aan.