Verduisterend

Verduisterende vouwgordijnen

Zit jij erover te denken om een vouwgordijn te plaatsen in de slaapkamer? Dan is een verduisterend vouwgordijn iets voor jou. Deze vouwgordijnen hebben een lichtdichte stof waardoor deze ideaal zijn voor gebruik in de slaapkamer. De verduistering zorgt ervoor dat jij iedere morgen weer volledig uitgerust begint aan de nieuwe dag.
Het lichtgewicht ophangsysteem is erg slank, waardoor de stof goed op het raam aansluit. Onze kant en klare verduisterende vouwgordijnen zijn voorzien van een dim-out stof en bieden daardoor ook volledige privacy. Een verduisterend vouwgordijn geeft jouw slaapkamer een warme uitstraling. Voor welk verduisterende vouwgordijn kies jij?

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. VOUWGORDIJN 'BY NIGHT SMART'
  • Verduisterende dim-out stof
  • Glad en fijn geweven
  • Leverbaar in standaardmaten
  Vanaf  29,95
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Verduisterende vouwgordijnen

Onze verduisterende vouwgordijnen zijn door de speciale afwerking 100 procent verduisterend. Dit maakt verduisterende vouwgordijnen zeer geschikt voor de slaapkamer. Deze vouwgordijnen weren al het licht en zorgen er tevens voor dat inkijk van buiten niet mogelijk is. Zelfs wanneer het buiten donker is en binnen in de ruimte lampen branden, is er geen inkijk. Verduisterende vouwgordijnen zorgen dus niet alleen voor wering van het licht, maar ook voor maximale privacy!

 

Verduisterende vouwgordijnen op maat

De verduisterende vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende breedtematen. Hierdoor past er vrijwel altijd één voor jouw raam. Naast verduisterende vouwgordijnen bieden we ook transparante vouwgordijnen en lichtdoorlatende vouwgordijnen aan.