Witte verduisterende gordijnen

Witte verduisterende gordijnen shop je bij Raamdecoratie.com. In onze gordijnen collectie vind je allerlei stoffen en witte kleuren. Je kunt kiezen uit meerdere wittinten. Zo hebben we erg witte tinten maar ook wat warmere wittinten. De witte verduisterende gordijnen zijn van een uitstekende kwaliteit. De stoffen vallen soepel en hebben een hoge kleurechtheid.
Naast de stof en de kleur is het belangrijk dat het gordijn verduistering biedt. Deze verduistering komt de nachtrust ten goede en zal ervoor zorgen dat je weer fris aan de volgende dag begint. Onze gordijnen collectie bestaat uit op maat gemaakte gordijnen en standaardmaten. Maak nu jouw slaapkamer gezellig met een wit verduisterende gordijn!
 1. GORDIJN OP MAAT WOVEN LICHTDOORLATEND
  • Lichtdoorlatend overgordijn
  • Grof geweven stof
  • Biedt privacy
  Vanaf  27,-
 2. GORDIJN OP MAAT VELOURS
  • Dim-out overgordijn
  • Luxe, zachte velours stof
  • Biedt volledige privacy
  Vanaf  38,-
 3. GORDIJN OP MAAT WOVEN VERDUISTEREND
  • 100% verduisterend
  • Grof geweven
  • Biedt volledige privacy
  Vanaf  38,-
 4. GORDIJN OP MAAT YARN
  • Lichtdoorlatend overgordijn
  • Extra grof geweven
  • Biedt privacy
  Vanaf  31,-

Meer info

Lees meer over onze gordijnen

De collectie verduisterende gordijnen in het wit

Zoals hierboven genoemd bestaat de collectie uit op maat en standaardmaten. In de collectie vind je 100 procent verduisterende stoffen en bijna volledig verduisterende stoffen. De volledig verduisterende stoffen zijn voorzien van een speciale witte coating op de achterzijde.

Op maat gemaakte verduisterende gordijnen in het wit worden compleet voor je op maat gemaakt. Naast de stofsoort en de kleur geef je aan welke afmetingen het gordijn moet hebben. Het is mogelijk om het gordijn op te hangen aan een rail of roede. Wanneer je het ophangen aan een rail selecteert kun je kiezen voor drie plooisoorten. Zo kan het gordijn enkel, dubbel of met een wave geplooid worden. Bij ophangen aan een roede kun je kiezen uit diverse inslagringen.

Bij Raamdecoratie.com profiteer je van gratis verzending en snelle levering. Op maat gemaakte verduisterende gordijnen worden binnen 15 werkdagen bij je thuis geleverd. Wanneer je een standaardmaat bestelt, zal je deze binnen 3 werkdagen thuis ontvangen!


Wit is dé trend

De kleur wit is enorm populair en komt steeds vaker voor in de mooiste en gezelligste interieurs. Wit is een pure en natuurlijke kleur die je kunt combineren met alle andere kleuren. Daarnaast creëer je optische ruimte en rust door gebruik te maken van een verduisterend gordijn in het wit. Twijfel je tussen diverse wittinten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen aan. Zo kun je de stoffen thuis ervaren en de kleuren met elkaar vergelijken.


De collectie

Ontdek onze witte verduisterende gordijnen

witte verduisterende gordijnen op maat

Op maat

Ontdek hier onze op maat gemaakte witte verduisterende gordijnen.

Bekijk collectie
witte verduisterende gordijnen op maat standaardmaten

Standaardmaten

Ontdek hier onze witte standaardmaat verduisterende gordijnen.

Bekijk collectie
witte verduisterende gordijnen op maat alle gordijnen

Alle gordijnen

Ontdek hier de complete, kwalitatieve en unieke gordijnen collectie.

Bekijk collectie

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers