Elektrische raamdecoratie

In ons uitgebreide assortiment kwalitatieve raambekleding vind je ook elektrische raamdecoratie. Onze elektrische raambekleding is voor iedereen toegankelijk, daarmee is de gedachte dat elektrische raambekleding complex en ontoegankelijk is verleden tijd. In onze collectie vind je zowel op maat gemaakte producten als kant en klare producten. Met de slimme motoren en accessoires bedien je jouw raambekleding op afstand en maak je elektrische raamdecoratie onderdeel van jouw smart home. Het installeren van onze elektrische raambekleding gebeurt volledig kabelvrij en de geïntegreerde batterijmotoren zijn USB-C oplaadbaar. Eenvoudig en snel, iedereen kan het. Welke slimme raambekleding kies jij?
Elektrische rolgordijnen
elektrische rolgordijnen
 • Praktisch en tijdloos
 • Volledige privacy
 • Geautomatiseerd gemak
Bekijk collectie
Elektrische duo rolgordijnen
elektrische duo rolgordijnen
 • Sfeervolle toevoeging
 • Twee stoflagen
 • Volledig geautomatiseerd
Bekijk collectie
Elektrische plisségordijnen
elektrische plissegordijnen
 • Top down & bottom up
 • Beperkt lichtinval en inkijk
 • Elektrisch bedienbaar
Bekijk collectie
Elektrische jaloezieën
elektrische jaloezieen
 • Automatisch de perfecte sfeer
 • Op afstand bedienbaar
 • Eenvoudige installatie
Bekijk collectie
Elektrische houten jaloezieën
elektrische houten jaloezieen
 • Gemak & Veiligheid
 • Creëer scenario’s
 • Elektrisch bedienbaar
Bekijk collectie
Elektrische aluminium jaloezieën
elektrische aluminium jaloezieen
 • Stel scenario’s in
 • Op afstand bedienbaar
 • Perfecte lichtinval & privacy
Bekijk collectie
Elektrische gordijnrails
motionblinds toebehoren
 • Eenvoudig elektrisch bedienbaar
 • Motionblinds motor
 • Makkelijk geinstalleerd
Bekijk collectie
Accessoires
motionblinds toebehoren
 • Smart home
 • Comfort & Veiligheid
 • Eenvoudige installatie
Bekijk collectie
Alle producten
alle elektrische producten
 • Elektrische rolgordijnen
 • Elektrische duo rolgordijnen
 • Elektrische gordijnrails
Bekijk collectie
Advies en meetservice
alle elektrische producten
 • 100% maatgarantie
 • Deskundig advies aan huis
 • Montageservice mogelijk
Lees meer


Onze collectie elektrische raamdecoratie

Wil je 's ochtends wakker worden en zonder op te staan je gordijnen kunnen openen? Of wil je ‘s avonds vanaf de bank de hoeveelheid lichtinval en privacy in je kamer kunnen aanpassen? Met onze elektrische raamdecoratie is het mogelijk. In ons assortiment vind je een brede collectie elektrische raamdecoratie. Deze collectie bestaat uit op maat gemaakte en kant en klare elektrische raambekleding. Kant en klare producten hebben vaste breedte- en hoogtematen en en zijn verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. Elektrische raambekleding op maat wordt van begin tot eind volledig naar jouw wensen geproduceerd en is van hoge kwaliteit. Op maat gemaakte producten zijn verkrijgbaar in veel diverse kleuren en hebben een unieke uitstraling en een lange levensduur.

De voordelen van slimme raambekleding

Slimme raambekleding kent veel functionele voordelen ten opzichte van traditionele raambekleding. Optisch zijn onze elektrische producten nagenoeg gelijk aan onze traditionele producten. Functioneel gezien kent elektrische raambekleding tal van voordelen, wij vertellen je graag meer!

Slimme raambekleding biedt ultiem comfort en bedieningsgemak omdat je de raambekleding eenvoudig elektronisch bedient. Heb je hoge of grote ramen? Dan biedt elektrische raamdecoratie absoluut de uitkomst, met een druk op de knop plaats je de raamdecoratie moeiteloos in de gewenste stand.

Elektrische raambekleding uit onze collectie is zeer eenvoudig én kabelvrij te installeren. In de meeste gevallen scan je een QR-code via een app, waarna je het product direct kan bedienen. Scan, verbind en bedien dus! Naast eenvoudig installeren is de bediening ook zeer praktisch. Blijf dus lekker op de bank of in bed liggen, op afstand bedien jij eenvoudig jouw elektrische raamdecoratie en bepaal je de gewenste lichtinval en privacy.

Heb jij al een smart home of wil je een smart home creëren? Slimme raamdecoratie is dé stap die je moet nemen! Onze elektrische raamdecoratie is eenvoudig te integreren met jouw smart home en werkt zeer goed samen met andere slimme apparaten zoals de verlichting en het weerstation.

Door jouw raambekleding te integreren met andere slimme apparaten in jouw huis houd jij altijd de ultieme controle over jouw woonruimtes. Zo kun je jouw elektrische raambekleding op temperatuurniveaus laten reageren en kun je timers instellen zodat jouw huis altijd bewoond lijkt. Naast de functionele voordelen draagt elektrische raambekleding dus ook nog bij aan je energierekening en creeërt het een veilige omgeving! Ideaal toch?!

Heb je nog niet genoeg van alle voordelen of wens je nog meer informatie? Klik dan hier om meer te lezen over de voordelen van onze elektrische raamdecoratie.

  Waarom elektrische raamdecoratie?

 • Eenvoudige en vlotte installatie
 • Eenvoudig te integreren in jouw smart home
 • Veilig en energiebesparend
 • Volledig draadloze installatie
 • USB-C oplaadbaar
 • Altijd en overal controle over jouw woonruimtes

Advies op maat

Naast dat raamdecoratie functioneel is, zorgt het ook voor extra sfeer in huis. Elektrische raambekleding is toepasbaar in verschillende interieurstijlen. Met alle voordelen van onze collectie elektrische raamdecoratie wordt het concept slimme raambekleding makkelijk gemaakt, het hoeft niet complex en ontoegankelijk te zijn. Onze collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stofsoorten en materialen. Van een interieurstijl met landelijke kleuren tot aan een industrieel interieur, elektrische raambekleding biedt voor iedere situatie uitkomst. Wens jij graag advies voor jouw situatie? Door middel van een passend advies op maat staan wij graag voor je klaar in je zoektocht naar geschikte elektrische raamdecoratie.

Elektrische raamdecoratie kopen

Wanneer je op zoek bent naar elektrische raamdecoratie dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod, bestel jouw favoriet en geniet nog op korte termijn van het gemak en comfort. Al onze producten zijn gemaakt van kwalitatieve systemen en zijn voorzien van krachtige motoren. Door de krachtige motoren is bijna iedere breedte- en hoogtemaat elektrisch bedienbaar. De kwalitatieve systemen zorgen ervoor dat de producten een lange levensduur hebben en dat bediening soepel loopt. Al onze producten zijn altijd scherp geprijsd en worden gratis aan huis geleverd.

Twijfel je nog over de stofsoort of het materiaal? Vraag dan gratis kleurstalen aan! Met onze kleurstalen ontvang je een klein stukje materiaal van het eindproduct, welke je kunt vergelijken met de rest van je interieur. Zo staan wij altijd voor je klaar bij het kopen van je elektrische raamdecoratie!


Elektrische raamdecoratie: vraag & antwoord

Wat zijn de voordelen van elektrische raamdecoratie?

Elektrische raamdecoratie heeft erg veel voordelen. Allereerst biedt het gemak en comfort omdat je de raamdecoratie kunt bedienen met een afstandsbediening, smartphone of met je stem. Dit kan op ieder moment van de dag en vanaf iedere plek. Bovendien is elektrische raamdecoratie ideaal voor moeilijk bereikbare ramen, zoals hoge of grote ramen. Ook draagt elektrische raamdecoratie aan energiebesparing en verduurzaming doordat je de raamdecoratie kunt laten bewegen op voorgeprogrammeerde scenario’s.

Kan ik elektrische raamdecoratie ook handmatig bedienen?

Ja, veel elektrische raamdecoratie uit onze collectie is ook handmatig te bedienen. Indien mogelijk, kun je de raamdecoratie openen of sluiten met behulp van een trekkoord. Ideaal voor schoonmakers of voor wanneer bediening via de app of afstandsbediening even niet mogelijk is.

Welke soorten elektrische raamdecoratie zijn er verkrijgbaar?

In onze collectie vind je verschillende soorten elektrische raamdecoratie verkrijgbaar in verschillende stofsoorten, materialen en kleuren. De keuze voor een bepaald type elektrische raamdecoratie hangt af van je persoonlijke voorkeur en de functionaliteit waar je naar op zoek bent.

Kan ik mijn elektrische raamdecoratie integreren in mijn Smart Home?

Ja, zeker! Met behulp van de wifi bridge is onze elektrische raamdecoratie eenvoudig te integreren in jouw Smart Home. De Motionblinds wifi bridge opent een wereld aan connectiviteitsopties waardoor het mogelijk is om connectie te maken met Smart Home assistenten als Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT. Hierdoor kun je jouw slimme raambekleding ook middels spraakbesturing bedienen.

Is elektrische raamdecoratie eenvoudig te monteren en installeren?

Ja, onze elektrische raamdecoratie is eenvoudig te monteren en installeren met behulp van de montagehandleiding en handige instructievideo’s. De elektrische raamdecoratie installeer je eenvoudig door middel van de programmeerknop of door het scannen van de QR-code via de Motionblinds Bluetooth app. Al onze elektrische raamdecoratie is volledig kabelvrij te installeren en te bedienen.