Lamellen

Lamellen

Lamellen zijn er in vele materialen en maten. In onze standaard collectie vind je zowel stoffen als pvc-varianten. Stoffen lamellen houden minder licht tegen dan pvc-lamellen. De lamellen zijn leverbaar in een aantal populaire kleuren. De gehele Smart collectie heeft een lamelbreedte van 89 mm. Lamellen maken van jouw huis of kantoor een sfeervol geheel.
Verticale lamellen zijn ideaal voor het regelen van de lichtinval en de privacy. Doordat je verticale lamellen eenvoudig opzij kunt schuiven, creëer je in een handomdraai een volledig open raam en kun je genieten van het daglicht. Zoek je een voordelige én praktische oplossing? Kies dan voor kant en klare lamellen.

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. PAKKET KUNSTSTOF LAMELLEN + RAIL 89MM 'SMART'
  • Lamellen inclusief rail
  • 89 mm kunststof/PVC
  • Leverbaar in standaardmaten
  Vanaf  31,50
  Gratis kleurstalen
 2. PAKKET STOFFEN LAMELLEN + RAIL 89MM 'SMART'
  • Lamellen inclusief rail
  • 89 mm stof
  • Leverbaar in standaardmaten
  Vanaf  51,95
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

Lamellen: vraag & antwoord

 

Wat zijn verticale lamellen?

Verticale lamellen, ook wel bekend als verticale jaloezieën, zijn stroken van stof of pvc die aan een rail worden geplaatst. Je kunt de rail bedienen, waardoor de lamellen gedraaid en opzij geschoven kunnen worden. Door de lamellen te draaien, kun je eenvoudig spelen met de lichtinval. Liever helemaal een open raampartij? Dit creëer je in één handomdraai door de lamellen helemaal opzij te schuiven.

Welke materialen leveren jullie?

In onze standaardcollectie Smart-lamellen vind je zowel stoffen als pvc-lamellen. Wanneer je de lamellen in een vochtige ruimte wilt gebruiken, zijn pvc-lamellen zeer geschikt. Dit materiaal is tevens eenvoudig schoon te maken. Stoffen lamellen filteren de lichtinval op een natuurlijke manier, maar zijn niet doorschijnend. Je behoudt dus je privacy. We leveren zowel dicht- als fijngeweven stoffen.

Kan ik lamellen zelf inkorten?

Ja, alle Smart lamellen zijn eenvoudig zelf in te korten. Hoe dit werkt hangt af van of je kiest voor stoffen of pvc-lamellen. Daarnaast is ook de rail eenvoudig zelf in te korten. Hoe dit allemaal precies werkt wordt toegelicht in de montagehandleiding.

Aan welke kant zit de bediening?

De rails waaraan de lamellen worden opgehangen, hebben een voor- of achterkant. Je kunt zelf kiezen aan welke kant je de bediening wilt hebben. Een lamellenrail heeft een bedieningsketting om de lamellen mee te draaien en een koord om de lamellen mee te verschuiven.

 

Lamellen kopen

Lamellen zijn enorm functioneel, door de lamellen te draaien bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval. Naast de lichtinval kun je nauwkeurig je privacy bepalen. Ideaal voor leefruimten en kantoren.

Wil je op zijn tijd ook genieten van het volledige dag- en zonlicht? Schuif dan alle lamellen opzij. Het bepalen van een fijne lichtinval en je privacy doe je in een handomdraai.

In onze collectie vind je verschillende materialen lamellen zoals pvc en stof. De lamellen zijn leverbaar in meerdere neutrale en populaire kleuren.

Lamellen zijn uitermate geschikt voor hoge raampartijen. Wanneer de lamellen niet perfect passen, dan is het mogelijk om ze zelf in te korten. Dit kan zowel in de breedte als in de hoogte.

Verticale lamellen

Lamellen hangen verticaal, van boven naar beneden. Ze hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Perfect wanneer je van een modern en trendy interieur houdt.

Doordat de lamellen verticaal hangen kunnen stof en vuil zich niet verzamelen op de lamel. Hierdoor hoef je deze zelden schoon te maken. Ideaal wanneer schoonmaken geen hobby van je is.

 

Waarom onze lamellen

 • Veel kleuren
 • Stoffen & PVC lamellen
 • Gratis en snelle levering
 • Inkortbaar in hoogte & breedte
 • Gratis kleurstalen

  • Functioneel en voordelig

Met lamellen haal je een functionele sfeermaker in huis. Door de lamellen te draaien creëer je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Ook wanneer je van het volledige daglicht wilt genieten kun je alle lamellen naar de zijkant van het raam verplaatsen.

In verhouding tot andere soorten raamdecoratie zijn lamellen voordelig. Dit gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit. Bij ons vind je lamellen van een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast worden ze gratis en snel aan huis bezorgd!

Gratis kleurstalen aanvragen

Bij ons kun je gratis kleurstalen aanvragen! Je ontvangt dan een stukje van de lamel thuis. Zo kun je zien of de kleur de juiste is en welke kwaliteit we leveren. Als je vandaag nog kleurstalen aanvraagt, ontvang je deze binnen 2 werkdagen in je brievenbus.