Gordijnroedes

Ben je op zoek naar een gordijnroede? Gordijnroedes shop je online bij ons. Een gordijn met inslagringen of een tunnel hang je op aan een gordijnroede. Gordijnen met haken kun je dus niet ophangen aan een gordijnroede, een roede heeft geen runners. Een gordijnroede is zichtbaar aan de bovenkant van het gordijn en heeft daarom een decoratieve functie in je interieur. Naast dat een gordijnroede een aanwinst voor je interieur is, zijn de gordijnen ook soepel te bedienen wanneer je kiest voor een gordijnroede om je gordijnen aan op te hangen. Gordijnen ophangen aan een gordijnroede is eenvoudig, binnen enkele minuten is jouw gordijn opgehangen. Gordijnroedes uit onze collectie worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in meerdere kleuren. Alle gordijnroedes worden volledig afgewerkt en gratis bij jou thuis geleverd. Welke gordijnroede kies jij?

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Gordijnroede Design 28 mm antraciet
  Gordijnroede op maat Design 28 mm
  • 28 mm doorsnede
  • Stevig aluminium
  • Voor inslagringen
  v.a.  35,-
  Gordijnroede op maat Design 28 mm
  v.a.  35,-
  • 28 mm doorsnede
  • Stevig aluminium
  • Voor inslagringen
 2. Gordijnroede op maat Slim 20 mm
  v.a.  32,-
  • 20 mm doorsnede
  • Stevig aluminium
  • Voor inslagringen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
gratis advies en meetservice thuis

 

Onze collectie gordijnroedes

Onze collectie gordijnroedes bestaat uit twee verschillende roedes die je kunt bestellen in diverse kleuren voor jouw gordijnen. Gordijnroede Slim heeft een diameter van 20 millimeter, gordijnroede Design heeft een diameter van 28 millimeter. De gordijnroede Design heeft door de grotere doorsnede een robuuste uitstraling en zorgt voor een luxe sfeer in je interieur. Daarnaast profiteer je van meer stabiliteit.

De maximale breedte van de gordijnroede Slim is 300 centimeter. Bij een breedte breder dan 150 centimeter wordt er een extra steun meegeleverd. Bestel je een gordijnroede Slim met een breedte van 300 centimeter? Dan ontvang je dus een extra steun om in het midden van de gordijnroede te bevestigen. Een gordijnroede Slim met een breedte minder dan 150 centimeter, monteer je met twee steunen.

De gordijnroede Design is leverbaar tot een maximale breedte van 500 centimeter. Tot een breedte van 250 centimeter monteer je de gordijnroede met twee steunen. Bij een breedte breder dan 250 centimeter wordt er een derde steun meegeleverd die je in het midden van de roede kunt monteren.

Verschillende montagemogelijkheden

Voor de montage van gordijnroedes heb je de keuze uit montage met wandsteunen, plafondsteunen of eindsteunen. Bij montage door middel van wandsteunen worden de roedesteunen in de wand geschroefd, bij montage met plafondsteunen worden de steunen aan het plafond bevestigd. Kies voor je montage met eindsteunen? Dan wordt de gordijnroede tussen twee muren gemonteerd. Aan beide muren wordt dan een eindsteun gemonteerd waarna je de gordijnroede ertussen plaatst en bevestigt. Montage met eindsteunen geeft een moderne en strakke uitstraling en is voor de Slim gordijnroede mogelijk tot een breedte van 150 centimeter van de gordijnroede. Voor de Design gordijnroede geldt een maximale breedte van 250 centimeter met montage door middel van eindsteunen.

 

Waarom onze gordijnroedes?

 • Zelf samenstellen
 • Op maat gemaakt
 • Meerdere kleuren
 • Meerdere designs
 • Stevig aluminium
 • Scherpe prijzen
 • Gratis aan huis geleverd

Zelf samenstellen

Een gordijnroede online bij ons bestellen voor jouw gordijn met ringen betekent dat je de gordijnroede zelf kunt samenstellen. Je hebt de keuze uit verschillende varianten, diverse kleuren en eindknoppen. De gordijnroede Slim heeft een standaard eindknop. Bij de Design gordijnroede heb je de keuze tussen een standaard eindknop, een Design eindknop en een bolvormige eindknop. Door de verschillende mogelijkheden vind je gegarandeerd een gordijnroede die perfect matcht met de rest van je interieur. Gordijnroedes uit onze collectie worden op maat gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Alle gordijnroedes worden volledig afgewerkt bij jou thuis geleverd, inclusief de benodigde montagesteunen, eindknoppen, schroeven en pluggen.

Gordijnroede aan het plafond bevestigen

Voor het monteren van een gordijnroede aan het plafond bepaal je eerst waar het gordijn moet komen te hangen. Meet de breedte van je gordijnroede tussen de begin- en eindstop en vul deze breedtemaat in. Vervolgens valt het gordijn mooi langs de volledige breedte van het raam. Teken op het plafond af waar de plafondsteunen moeten komen. Boor de gaten en bevestig de pluggen zodat de plafondsteun goed blijft zitten. Plaats het gordijn op de gordijnroede en plaats de roede aan de plafondsteunen. Laat het gordijn een aantal dagen uithangen voor het beste resultaat.

Meer weten over onze gordijnroedes

Bekijk ons aanbod gordijnroedes en stel de gordijnroede samen zoals jij het wenst. Het is ook mogelijk om de functionaliteit gordijnrail te combineren met de uitstraling van een gordijnroede. Bekijk hiervoor eens ons aanbod railroedes en laat je inspireren. Wij begrijpen dat het maken van een juiste keuze lastig kan zijn, daarom helpen wij je graag. Voor vragen of advies over gordijnroedes en gordijnrails kun je altijd contact met ons opnemen, wij staan voor je klaar met een passend advies op maat.

Gordijnroedes: vraag & antwoord

 

Wat is het verschil tussen een gordijnroede en een gordijnrail?

Een gordijnroede is zichtbaar aan de bovenkant waardoor het ook een decoratieve functie heeft. Gordijnen met inslagringen zijn op te hangen aan een gordijnroede. Aan een gordijnrails zitten runners, deze haak je aan de haakjes van je gordijn en dat zorgt ervoor dat de gordijnrails minder goed zichtbaar is.

Van welk materiaal worden gordijnroedes gemaakt?

Onze gordijnroedes worden gemaakt van stevig aluminium. En zijn beschikbaar is verschillende kleuren en maten.

Kan ik zelf een gordijnroede inkorten?

Ja, je kunt een gordijnroede zelf inkorten, let er wel op dat je scherpe materialen gebruikt om overbodige beschadigingen te voorkomen. Gordijnroedes die je bij ons koopt hoef je niet zelf in te korten. Alle gordijnroedes worden van begin tot eind volledig op maat gemaakt.

Hoe kies ik de juiste inslagringen?

Bij het bestellen van je gordijn kies je voor de gewenste ophangmethode. Kies je voor de ophangmethode “roede” dan komt er een optie in beeld om het type ring te kiezen. Kies welke inslagring het beste bij jou gewenste gordijn en gordijnroede past.