Showroom

Maak een afspraak en bezoek onze showroom


Wil je onze maatwerk producten in het echt bekijken en vrijblijvend advies over welke raamdecoratie er voor jouw ramen geschikt is? Maak dan nu een afspraak en bezoek onze recent vernieuwde showroom in Enter! Met een breed scala aan verschillende productsoorten, maten, kleuren en specificaties kunnen we je in onze showroom van A tot Z laten zien wat je bij Raamdecoratie.com kunt verwachten. Door onze producten in het echt te zien en te bedienen hopen we je nóg een beter beeld te kunnen geven van ons productaanbod. Kwaliteit gegarandeerd!

Binnenkant pand showroom

Afspraak maken

Maak de afspraak op een datum en tijd naar keuze door te klikken op de groene knop hieronder. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.

Bekijk de beschikbaarheid en plan je afspraak!

Kan ik me voorbereiden?

Om je zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien is het voor onze productspecialist fijn om tijdens de afspraak een aantal foto’s te kunnen zien van de ramen waar het om gaat. Weet je de afmetingen al? Noteer deze dan, voor écht advies op maat. Heb je al een idee welk product je wil? Bekijk ons aanbod vast online om een impressie te krijgen van ons productaanbod.

Contactgegevens

038 - 087 164
[email protected]

Locatie

Raamdecoratie.com B.V.
De Bleek 9
7468 DK Enter
Liever advies aan huis?

Dat kan! Door te kiezen voor onze meetservice ontvang je vrijblijvend advies én een kosteloze meting van jouw ramen van onze eigen professionals. Wil je volledig ontzorgd worden en het monteren ook overlaten aan een van onze professionals? Dat kan! Lees hier meer over onze meet- en montageservice.

Raamdecoratie.com pand