Bezorgen

Jouw pakket, onze zorg!


Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren. Afhankelijk van wat je hebt besteld, kiezen we een geschikte koeriersdienst voor jouw pakket. Hieronder vind je de belangrijkste vragen en antwoorden over het thuis afleveren van je bestelling.

Gratis aan huis bezorgd

Je bestelling wordt altijd gratis door ons aan huis bezorgd. Dit is ongeacht de omvang van je bestelling.

Mijn bestelling volgen

Nadat je bestelling is geplaatst, krijg je een e-mail van ons met de orderbevestiging. De order gaat dan naar ons magazijn of fabriek waar jouw product wordt klaargemaakt voor verzending. Zodra je bestelling gereed is, informeren wij je per e-mail over de levering.

Met het volgnummer dat je per e-mail krijgt kun je jouw pakket online volgen.

Waarom is mijn bestelling niet volledig geleverd?

Wanneer je verschillende soorten raamdecoratie bij ons besteld kan het voorkomen dat wij je bestelling in meerdere delen leveren. Per deellevering ontvang je van ons een verzendbevestiging met daarin het volgnummer om jouw pakket online te volgen.

Levertijden

De meest actuele informatie over de levertijd wordt bij ieder product weergegeven.
Alle kant en klaar producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 1 - 3 werkdagen verzonden.

Bezorging door PostNL, DPD, UPS en GLS

Zodra je bestelling is verzonden krijg je van ons een e-mail met daarin het PostNL, DPD of UPS volgnummer. Met dit volgnummer kun je jouw pakket online volgen.

De status van een PostNL zending is hier op te vragen.

De status van een DPD zending is hier op te vragen.

De status van een UPS zending is hier op te vragen.

De status van een GLS zending is hier op te vragen.

Bezorging door NE DistriService

Voor de levering van grote pakketten hebben we een speciale partner, NE DistriService.

Mocht je bestelling geleverd worden door NE DistriService dan informeren we je vooraf op welke datum je de koerier kunt verwachten. Op de dag van de levering kun je bij ons een tijdsindicatie opvragen.

In welke landen leveren jullie?
We leveren in Nederland en België. Wil je jouw bestelling ergens anders laten bezorgen? Neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg met jou kijken we wat er mogelijk is.
Kan ik mijn bestelling afhalen?
Nee, je kunt je bestelling niet bij ons afhalen.
Kan ik een gewenste bezorgdatum doorgeven?
Wanneer je een specifieke wens hebt omtrent de levering kun je dat met onze klantenservice bespreken. We doen ons best om de levering plaats te laten vinden op het door jou gewenste moment.
Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment van levering?

Ben je niet thuis bij het bezorgen van je pakket? Dan geeft de koerier het af bij de buren, zal er een nieuwe bezorgpoging gedaan worden of zal het pakket worden geleverd bij een afhaalpunt. De track & trace-code die je van ons ontvangen hebt geeft je de meest actuele informatie over jouw pakket.