Maak kennis met Raamdecoratie.com

Bij Raamdecoratie.com staan we altijd voor je klaar om je wegwijs te maken in de wereld van raamdecoratie.Van logistiek tot administratie, van design tot klantenservice; achter de schermen werken we vol passie aan het verwerken van vragen, bestellingen en niet te vergeten aan het ontwikkelen van nieuwe en verfrissende ideeën in raamdecoratie.

Omdat we begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om online je raamdecoratie uit te kiezen, vinden we het belangrijk dat je ons altijd kunt bereiken. Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Aarzel niet en laat het ons weten. We zijn bereikbaar via e-mail, chat en telefoon. Wil je persoonlijk kennis maken? Bezoek dan onze showroom. Wil je ons team versterken? Bekijk dan onze vacatures!

Als echte raamdecoratiefanaten en –experts zijn we je graag van dienst.


bedrijfspand


Van zolderkamer tot showroom

Samen van ieders huis een thuis maken, dat is waar wij voor gaan en staan. Hoe wij zijn uitgegroeid tot een van de grootste raamdecoratie webshops van Nederland en België leggen we graag aan je uit. Het begon allemaal na een prettige studententijd. Na enige tijd stage te hebben gelopen en werkzaam te zijn geweest bij een groothandelaar van raambekleding in Enter, ontstond het idee om online raamdecoratie te gaan verkopen. Dit startte toenmalig onder de naam DTCH. Wat op een zolderkamer in Enter startte als een spannend avontuur, groeide al snel uit tot een van de grootste raamdecoratie webshops van Nederland en België!


zolderkamer tot showroom
Wat ons recept voor groei is?

"Luisteren naar onze klanten en deze centraal stellen!"

De klant centraal

Wat ons recept voor groei is? Luisteren naar onze klanten en deze centraal stellen! Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van klanten en hiervoor passende oplossingen te bieden, groeiden wij binnen no-time uit ons jasje. Na onze start met een kleine collectie standaardmaten raamdecoratie, kwamen we er snel achter dat deze collectie te beperkt was en dat deze uitgebreid moest worden. Met deze bewustwording was de eerste Nederlandse webshop met zowel kant en klare als op maat gemaakte raamdecoratie geboren! Met deze collectieuitbreiding konden we voor iedere klant en ieder raam een passende oplossing bieden.


Binnenkant werkvloer


Vernieuwing en verbetering

Na de realisatie van onze webshop belandden we in een heuse stroomversnelling. Onze nieuwe webshop was sneller, slimmer en zat boordevol eigentijdse raamdecoratie. In korte tijd breidde ons klantenbestand zich flink uit en werd ons, toen nog kleine team, uitgebreid met enthousiaste nieuwe collega’s. Ook bestaande klanten wisten ons terug te vinden, wat ons bevestigde dat we goed bezig waren. Met de groei van de hoeveelheid klanten, groeide ook de vraag naar een fysieke showroom. Een plek waar onze klanten langs konden komen om de producten zelf te kunnen bekijken en ervaren. Deze vraag resulteerde in ons eerste echte kantoorpand met showroom in het centrum van Enter, dat we openden in 2016. Hiermee maakten wij de overstap van een zolderkamer naar een kantoorpand. Vanuit dit pand werkten we met een gepassioneerd en hecht team aan vernieuwing, verbetering en vooral aan het behouden en werven van nog meer tevreden klanten.


Showroom


Hard werken wordt beloond

Al dit harde werken werd beloond! In 2017 wonnen wij onze eerste FD Gazellen Award, waarna er in de daaropvolgende jaren nog zeven FD Gazellen Awards in de wacht werden gesleept. Hiermee behoren wij tot de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland. In 2022 bezetten wij zelfs de 5e plek in de lijst van snelstgroeiende middelgrote bedrijven! In 2022 en 2023 werden we ook erkend in de Twinkle100, hét magazine voor de 300 grootste online shops van Nederland.


De weg op

De groei zette door, vandaar dat wij in 2018 ons team verder uitbreidden met een heuse meet- en montageservice! Met onze eerste adviseur/monteur stapten we uit de anonimiteit van een online webshop en kregen we een echt gezicht. Hierdoor was het voor onze klanten mogelijk om thuis advies te krijgen over onze raamdecoratie. Door het inmeten en monteren van onze raamdecoratie bij onze klanten thuis waren we in staat om de voordelen van een online shop te combineren met een hoog serviceniveau.


meet- en montageservice


In 2020 zetten we de gekozen koers voort en breidden we ons team verder uit om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk was dit ook het jaar waarin het Coronavirus ons voor het eerst trof. Na een korte periode van onzekerheid wisten klanten ons, vanuit huis, meer dan ooit te vinden. Het aantal ramen dat we per dag mooier maakten nam in rap tempo toe. Met ons hele Raamdecoratie.com team hebben we keihard gewerkt om iedere bestelling van begin tot eind in goede banen te leiden en om iedere klant blij te maken met onze raamdecoratie!


Collega's


Nieuw kantoorpand

Door de uitbreiding van onze collecties, ons personeelsbestand en vernieuwing in producten, processen en services bleven wij in razend tempo groeien. Zo werd ons kantoorpand in het centrum van Enter al snel te klein en in 2021 zijn we begonnen met de bouw van een volledig nieuw kantoorpand. Door de snelle groei waren we hier op z’n zachtst gezegd aan toe. Op het bedrijventerrein De Elsmoat in Enter vonden we de juiste plek om ons hele team een fijne werkplek te bieden én om onze showroom flink groter te maken. Dit kantoorpand is ruim 10 keer zo groot als ons vorige pand, waarbij alleen de ruime showroom al even groot is als ons vorige kantoorpand! Anno 2022 was het dan ook zo ver, ons nieuwe pand was af en wij verhuisden enthousiast naar ons nieuwe bedrijfspand! Ons personeelsbestand werd daarnaast uitgebreid met onze eerste Belgische adviseur/monteur, waarmee het voor onze Belgische klanten ook mogelijk werd om een passend advies op maat te krijgen over onze raamdecoratie.

Inmiddels bestaat ons jonge team uit ruim 29 enthousiaste medewerkers, waarvan 6 adviseurs/monteurs. Door te blijven ontwikkelen en luisteren naar onze klanten, hopen wij te blijven groeien. Ben je ook benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen? Wij ook! Wat het ook wordt, wij zijn er klaar voor!


Binnenkant pand