Wij zijn je graag van dienst!

Bij Raamdecoratie.com staan we altijd voor je klaar om je wegwijs te maken in de wereld van raamdecoratie.

Van logistiek tot administratie, van design tot klantenservice; achter de schermen werken we vol passie aan het verwerken van vragen, bestellingen en niet te vergeten aan het ontwikkelen van nieuwe en verfrissende ideeën in raamdecoratie.

Omdat we begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om online je raamdecoratie uit te kiezen, vinden we het belangrijk dat je ons altijd kunt bereiken. Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Aarzel niet en laat het ons weten. We zijn bereikbaar via e-mail, chat en telefoon. Wil je persoonlijk kennis maken? Bezoek dan onze showroom!

Als echte raamdecoratiefanaten en –experts zijn we je graag van dienst.

Binnenkant pand showroom

Van zolderkamer tot showroom

Wat jaren geleden op een zolderkamer begon als een spannend avontuur groeide uit tot een van de grootste raamdecoratie webshops van Nederland en België. Hoe we dat hebben gedaan? Door te luisteren naar onze klanten, want zonder klanten kunnen wij niet bestaan. We startten met een kleine collectie standaardmaten raamdecoratie maar al snel merkten we dat deze collectie te beperkt was waardoor we niet voor alle ramen en klanten een passende oplossing konden bieden. Kort na de start bouwden we onze webshop om naar een online winkel waarin zowel standaardmaten als maatwerk raamdecoratie besteld kon worden.

Na de bouw van de nieuwe webshop kregen we een vliegende tweede start. De nieuwe webshop was sneller, slimmer en zat boordevol eigentijdse raamdecoratie. Al snel kregen we veel nieuwe klanten en steeds meer terugkerende tevreden klanten. We werden drukker en de eerste mensen kwamen ons toen nog kleine team versterken.

Na een aantal jaren anoniem op een zolderkamer te hebben gewerkt groeide de vraag naar een showroom. Onze klanten gaven aan langs te willen komen om de kwaliteit van de producten zelf te kunnen ervaren. Opnieuw hebben we geluisterd en in 2016 openden wij ons nieuwe kantoorpand met showroom in het centrum van Enter. Vanuit dit nieuwe pand werken we iedere dag met ons hechte team aan vernieuwing, verbetering maar vooral aan nog meer tevreden klanten!

Eind 2017 ontvingen we onze eerste echte prijs; een FD Gazelle Award. Hiermee behoren we tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Eind 2018 ontvingen wij opnieuw een FD Gazelle Award. Voor de 2e keer op rij behoren wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland, en daar zijn we trots op!

Benieuwd naar wat de toekomst ons gaat brengen? Wij ook! Wat het ook wordt, wij zijn er klaar voor!

Raamdecoratie.com - Samen maken wij van jouw huis een thuis

Raamdecoratie.com pand