Jaloezieën op maat

Onze jaloezieën op maat stel je volledig zelf samen en zijn gemaakt van kwalitatieve materialen. Onze collectie op maat gemaakte jaloezieën bestaat uit verschillende soorten jaloezieën, waaronder aluminium jaloezieën, bamboe jaloezieën of houten jaloezieën. Hierdoor vind je bij ons altijd jaloezieën die aan jouw verwachtingen voldoen. Met onze op maat gemaakte jaloezieën creëer je eenvoudig de gewenste mate van lichtinval en privacy. Naast dat op maat gemaakte jaloezieën erg functioneel zijn, geven ze ook nog eens sfeer aan jouw ruimte. Als je twijfelt over de kleur of het materiaal dan kun je gratis kleurstalen aanvragen. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Welke jaloezie op maat kies jij?

Artikel(en) 1-6 van 17

per pagina
Set Descending Direction
 1. Houten jaloezie op maat 50 mm Slim
  v.a.  59,-
  • Effen afgelakte lamellen
  • 50 mm lamellen
  • Licht in gewicht
  Gratis kleurstalen
 2. Houten jaloezie op maat 50 mm Bamboe
  v.a.  74,-
  • Natuurlijke matte uitstraling
  • 50 mm bamboehout
  • Licht in gewicht
  Gratis kleurstalen
 3. Aluminium jaloezie op maat 50 mm Matte
  v.a.  63,-
  • Matte lamellen
  • 50 mm aluminium
  • Tot 400 cm breed
  Gratis kleurstalen
 4. Aluminium jaloezie op maat 25 mm
  v.a.  39,-
  • Effen lamellen
  • 25 mm aluminium
  • Met ladderkoord
  Gratis kleurstalen
 5. Aluminium jaloezie op maat 25 mm Matte
  v.a.  49,-
  • Matte lamellen
  • 25 mm aluminium
  • Met ladderkoord
  Gratis kleurstalen
 6. Houten jaloezie op maat 50 mm Nature
  v.a.  72,-
  • Voelbare houtnerf
  • 50 mm lamellen
  • Licht in gewicht
  Gratis kleurstalen

Artikel(en) 1-6 van 17

per pagina
Set Descending Direction
meetservice

 

Jaloezieën op maat kopen

Het kopen van je jaloezieën op maat kun je eenvoudig en zonder risico online doen! Bij ons vind je hoogwaardige producten die je voor de beste prijs kunt bestellen. Daarbij vinden we persoonlijke en deskundige service erg belangrijk. Alle jaloezieën op maat worden snel en gratis bij je thuisbezorgd.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Mocht je twijfelen tussen diverse kleuren of producten, dan kun je gratis kleurstalen aanvragen.

Zuiver maatwerk

Bij ons is maatwerk ook écht maatwerk. Zo korten wij géén standaardmaten in maar maken wij je jaloezie van begin tot eind op maat. Dit doen we op basis van de door jou doorgegeven maten en wensen. Zo ben je verzekerd van absolute topkwaliteit en een lange levensduur.

Naast de perfecte maatvoering heb je in onze maatwerk collectie veel mogelijkheden om hem helemaal naar wens samen te stellen. Allereerst kun je kiezen uit veel kleuren. Daarnaast kun je het systeem zo bestellen dat de jaloezie op maat perfect aansluit op jouw raam. Denk hierbij aan de bedieningszijde of zijgeleiding voor draai- kiepramen.

 

Voordelen jaloezie op maat

 • Zuiver maatwerk
 • De hoogste kwaliteit
 • Scherpe prijzen
 • Persoonlijke service
 • Snel en gratis geleverd

Sfeer met jaloezieën op maat

Jaloezieën op maat zijn absolute sfeermakers. Ze zijn een toevoeging in ieder interieur, ongeacht welke stijl je woning heeft. Spelen met de lichtinval en privacy is kinderspel. Met één handomdraai zet je de lamellen in de gewenste stand. Geniet overdag van een aangename hoeveelheid inkomend licht en tijdens de avonduren van je privacy.

 

Jaloezieën op maat: vraag & antwoord

 

Waarom jaloezieën op maat?

Wanneer je kiest voor jaloezieën op maat dan ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Alle jaloezieën uit onze op maat gemaakte collectie worden van begin tot eind op maat gemaakt. Door onze 100% op maat garantie profiteer je van perfect afgewerkte jaloezieën op maat.

In welke materialen zijn jaloezieën op maat verkrijgbaar?

Wij bieden jaloezieën op maat aan in twee verschillende materialen; hout en aluminium. De jaloezieën uit onze op maat gemaakte collectie worden gemaakt van de allerbeste materialen. Beide materialen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Welke lamel breedtes zijn er?

In onze op maat collectie vind je drie verschillende lamel breedtes. Onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar met lamel breedtes van 25 mm en 50 mm. Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met lamel breedtes van 25 mm, 50 mm en 65 mm.

Wat is zijgeleiding en hoe werkt het?

Wanneer je kiest voor zijgeleiding dan wordt de jaloezie voorzien van een metalen draad die vanuit de bovenbak door de lamellen heen naar de onderlat gaat. Dit metalen draad is te bevestigen onderaan het kozijn of de wand, hiermee voorkom je schommelingen van de jaloezie. Zijgeleiding wordt vaak toegepast voor montage op draai- kiepramen of openslaande deuren.

Kan ik de bedieningszijde zelf bepalen?

Ja, je bepaalt bij ons zelf de gewenste manier van bedienen. Doordat je deze keuze hebt ben je verzekerd van 100% maatwerk, bij kant en klare jaloezieën kan dit namelijk niet. Zo kies je aan welke zijde je de jaloezie tuimelt en aan welke zijde je de jaloezie optrekt. Bij smalle jaloezieën dient de bediening soms gesplitst te worden.

Wat is het verschil tussen ladderkoord en ladderband?

Onze jaloezieën op maat worden standaard voorzien van een ladderkoord. Optioneel kun je kiezen om jouw jaloezie op maat te laten voorzien van een ladderband.

Een ladderkoord is een verticale ladder waarin de lamellen van de jaloezie geplaatst worden. Het ladderkoord zorgt voor het lijnenspel in een jaloezie en is op een subtiele manier aanwezig.

Een ladderband is een verticaal textiel band die over de jaloezie heen loopt. Door een ladderband krijgt een jaloezie een stoere en robuuste uitstraling. In onze collectie vind je diverse kleuren ladderbanden met breedtes van 25 mm en 38 mm.

Welk materiaal is geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes?

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De lamellen zijn vocht- en vuilbestendig en zijn af te nemen met een vochtige doek. Houten jaloezieën zijn minder geschikt voor gebruik in hele vochtige ruimtes. Kies je toch voor houten jaloezieën? Zorg er dan voor dat er goed geventileerd wordt en kies voor een gladde lamel soort.