Kleurstalen aanvragen

Gratis kleurstalen zodat jij beter kunt kiezen!

Wil jij thuis bekijken of de kleur en het materiaal van het door jou gekozen product past bij je interieur?
Bij ons kan het! En het is volledig gratis en vrijblijvend.

De kleur, uitstraling en kwaliteit van stoffen en materialen is vanaf je beeldscherm soms lastig te beoordelen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kleur- en materiaalstalen aan te vragen. Zo kun jij de kleur, structuur en uitstraling van het materiaal zelf thuis ervaren. Het aanvragen van stalen is kosteloos.

Stap 1. Stalen aanvragen kan via de knop "Gratis kleurstalen aanvragen". Deze knop is zichtbaar op alle productpagina's. Zie onderstaande afbeelding.

Stap 2. Kies vervolgens de gewenste kleur(en). Wil je van meer dan één product stalen ontvangen? Dan kun je kiezen voor de optie 'In stalenwagentje'.

kleurstalen aanvragen proces

Bij ieder product vind je de beschikbare kleuren en de optie om gratis kleurstalen aan te vragen. Ga vervolgens via ons hoofdmenu naar je stalenwagentje om de bewaarde stalen aan te vragen.

Stuur je liever zelf een e-mail? Dat kan uiteraard ook. Je kunt je e-mail sturen naar [email protected]. Vergeet niet om je adres te vermelden.

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, verzamelen wij de kleurstalen en sturen wij deze naar je op. De kleurstalen ontvang je meestal binnen twee werkdagen gratis bij je thuis.

Heb je vragen over onze producten of kun je de juiste kleur niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!Een kijkje achter de schermen


voorvertoning