Jaloezieën 75 cm breed

Ben je op zoek naar jaloezieën met een breedte van 75 cm? Deze vind je online bij Raamdecoratie.com! Zo hebben wij een kant en klare collectie, maar ook een op maat gemaakte collectie. Beide collecties zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij ons vind je kunststof jaloezieën, houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Met jaloezieën bepaal je zelf eenvoudig de mate van lichtinval en privacy. Je tuimelt de lamellen eenvoudig in de door jou gewenste stand.

Jaloezieën met een breedte van 75 cm vind je zowel in de kant en klare collectie als in de op maat gemaakte collectie. Ook zijn deze verkrijgbaar in alle materialen. De verschillende materialen bieden je nog een aantal opties, zo heb je bij houten jaloezieën. keuze uit verschillende houtsoorten. Jaloezieën 75 cm breed uit onze kant en klare collectie hebben wij op voorraad en worden snel geleverd. Jaloezieën 75 cm breed uit onze op maat gemaakte collectie zijn perfect passend en worden in de meeste gevallen binnen tien werkdagen bij je thuis geleverd.

Welke jaloezieën 75 cm breed passen bij jou?

Voordat je je jaloezieën 75 cm breed kunt gaan bestellen, zijn er eerst een aantal belangrijke keuzes te maken. Eén van die keuzes is de materiaalkeuze. In ons assortiment bieden wij drie soorten materialen aan: kunststof, hout en aluminium. Met kunststof jaloezieën creëer je sfeer in je huis, met hout geef je je interieur een natuurlijke touch mee en met aluminium jaloezieën zorg je ervoor dat je interieur een tijdloos en industrieel design krijgt. Welk materiaal past het best bij jou en je interieur? Vraag gratis kleurstalen aan om een goed beeld te krijgen van de materialen van de jaloezieën 75 cm breed.

Bekijk onze volledige jaloezieën collectie.

Onze collectie

Ontdek welke collectie jaloezieën bij jou past

Jaloezieën 75 cm breed

Alle jaloezieën

Ontdek onze hele collectie jaloezieën met een breedte van 75 cm.

Bekijk collectie
jaloezieën 75 cm breed

Jaloezieën op maat

Ontdek onze hele collectie jaloezieën op maat met een breedte van 75 cm.

Bekijk collectie
kant en klare jaloezieen 75 cm breed

Kant en klare jaloezieën

Ontdek onze hele collectie kant en klare jaloezieën met een breedte van 75 cm.

Bekijk collectie


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers