Raambekleding voor grote ramen

Grote ramen laten veel licht binnen en zijn een aanwinst voor de ruimte. Maar welke raambekleding kies je voor grote ramen? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. In ons assortiment vind je verschillende soorten raambekleding voor grote ramen. Er zijn veel mogelijkheden, in onze ruime collectie vind je productsoorten die erg breed en hoog gemaakt kunnen worden. Onze collectie bestaat uit op maat gemaakte en kant en klare producten. Voor unieke, grote ramen is maatwerk vaak de perfecte oplossing. Bij een op maat gemaakt product bepaal jij de exacte afmetingen. Daarnaast bieden we kant en klare producten aan die leverbaar zijn in grote afmetingen. Wij hebben meerdere sfeervolle oplossingen voor grote ramen. Hieronder vind je de meest populaire soorten raambekleding voor grote ramen.

Grote ramen

Voor welke raambekleding kies jij?

rolgordijnen raambekleding voor grote ramen

Rolgordijnen

Tot wel 300 cm breed en 350 cm hoog.

Bekijk collectie
duorolgordijnen raambekleding voor grote ramen

Duo rolgordijnen

Tot wel 270 cm breed en 280 cm hoog.

Bekijk collectie
jaloezieen raambekleding voor grote ramen

Jaloezieën

Tot wel 400 cm breed en 300 cm hoog.

Bekijk collectie
vouwgordijnen raambekleding voor grote ramen

Vouwgordijnen

Tot wel 360 cm breed en 350 cm hoog.

Bekijk collectie
plissegordijnen raambekleding voor grote ramen

Plisségordijnen

Tot wel 300 cm breed en 300 cm hoog.

Bekijk collectie
gordijnen raambekleding voor grote ramen

Gordijnen

Tot wel 800 cm breed en 350 cm hoog.

Bekijk collectie

Meer informatie

Raambekleding speciaal voor grote ramen

Onze collectie raamdecoratie voor grote ramen

Kies je voor maatwerk? Dan kies je voor absolute topkwaliteit. Ons maatwerk wordt compleet, van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. Maatwerk producten zijn leverbaar in grote breedtes en hoogtes. Naast de perfecte afmetingen bepaal jij volledig hoe het product eruit komt te zien. Zo kun je kiezen uit een ruim kleurenpallet, diverse stofsoorten en materialen. Bovendien zijn er een aantal opties per product aanwezig waarmee je de raambekleding helemaal naar jouw wensen samenstelt.

Standaardmaten zijn op voorraad geproduceerd, hierdoor zijn ze direct leverbaar. Je hebt de keuze uit vaste breedte- en hoogte combinaties. Ook onze standaard raambekleding is leverbaar in diverse kleuren, stoffen en materialen.

Verschillende soorten raamdecoratie voor grote ramen

Hieronder vertellen wij je meer over de verschillende soorten raamdecoratie voor grote ramen. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en helpen je zo bij het vinden van de perfecte raambekleding voor een groot raam.

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar met een maximale breedte van 340 cm en een maximale hoogte van 550 cm. Dit maakt dat onze rolgordijnen zeer geschikt zijn voor grote raampartijen. Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten, kleuren en grote maten. Hiermee zijn onze rolgordijnen niet alleen een aanwinst voor je interieur, maar zijn ze ook zeer geschikt als raambekleding voor grote ramen.

Jaloezieën

Met jaloezieën bepaal je zelf eenvoudig de gewenste mate van lichtinval en privacy, zélfs bij grote ramen. De maximale breedte van onze jaloezieën is 400 cm, de maximale hoogte is 300 cm. Met jaloezieën als raambekleding voor een groot raam geef je de ruimte een unieke, sfeervolle uitstraling. In onze collectie vind je jaloezieën gemaakt van hout, aluminium en kunststof.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen voegen sfeer en warmte toe aan je ruimte. Een vouwgordijn als raamdecoratie voor een groot raam is geschikt wanneer je wilt kunnen genieten van voldoende lichtinval. Door de mooie plooien kleden vouwgordijnen de ruimte warm aan en zijn het dus echte sfeermakers. De vouwgordijnen uit onze collectie hebben een maximale breedte van 360 cm en een maximale hoogte van 350 cm.

Plisségordijnen

Plisségordijnen staan bekend om hun praktische en decoratieve werking. Plisségordijnen zijn eenvoudig te bedienen en zijn verkrijgbaar tot een maximale breedte en hoogte van 300 cm. Door een honingraat plooi te kiezen heeft het plisségordijn een isolerende werking en worden koorden weggewerkt. We zien het steeds meer; plisségordijnen als raambekleding voor grote ramen.

Gordijnen

Als je op zoek bent naar raamdecoratie voor grote ramen dan zijn gordijnen misschien wel het eerste waar je aan hebt gedacht. Een gordijn is de perfecte soort raamdecoratie om je ruimte tot een sfeervol geheel te maken. Gordijnen zijn verkrijgbaar tot een breedte van 900 cm en tot een hoogte van 350 cm. Hiermee zijn gordijnen bijna voor ieder groot raam geschikt. Je stelt jouw op maat gemaakte gordijn volledig zelf samen door de gewenste stofsoort en plooi te kiezen.

Waar let je op bij raambekleding voor grote ramen

Wanneer jouw huis voorzien is van grote raampartijen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten wat betreft de raambekleding. Allereerst is het belangrijk om te kijken welke functies het raam heeft. Is het een gewoon, vast raam of juist raam met meerdere functies zoals een schuifpui of een draai- kiepraam? Zo is het bij schuifpuien en draai- kiepramen belangrijk om deze eenvoudig te kunnen blijven bedienen. Daarnaast zorgen grote ramen voor veel zon- en daglicht, dit binnenkomende daglicht wil je natuurlijk op jouw eigen manier filteren. Denk naast de lichtinval ook aan je privacy.

Om je te helpen bij het kiezen van de perfecte raamdecoratie, kun je gebruik maken van onze gratis kleurstalenservice. Deze service maakt het mogelijk om een aantal kleurstalen thuis te ontvangen. Zo kun je kwaliteit en de kleur van onze raamdecoratie optimaal ervaren. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met een van onze raamdecoratie specialisten!

Populaire raambekleding

Sfeermakers