Raambekleding schuifpui

Je bent op zoek naar raambekleding voor een schuifpui, maar je weet niet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van raamdecoratie? Wij staan open voor vragen en geven graag advies over raambekleding voor een schuifpui. Wij verkopen dan ook veel soorten raamdecoratie voor een schuifpui, en hebben de mogelijkheden voor jou op een rij gezet. De meest gekozen mogelijkheden vind je direct hieronder. Voor welke raamdecoratie kies jij?

Voor je schuifpui

Sfeervol en functioneel

Meer info

Lees meer over raambekleding voor schuifpuien

Raambekleding schuifpui mogelijkheden

Er is veel mogelijk voor een schuifpui. Het raam is groot van formaat en zorgt voor veel licht in de kamer. Niet iedereen wenst de gehele dag fel zonlicht in de kamer. Een ander hecht weer meer waarde aan privacy. Voor degene die wil spelen met de lichtinval, of zijn privacy wil waarborgen is raambekleding een ideale optie.

Zoals al aangegeven is er voor grote ramen of schuifpuien voldoende raambekleding te vinden. Welke raambekleding het mooiste is voor jouw schuifpui? Dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Naast de inbreng van sfeer is het belangrijk dat de raambekleding het bedieningsgemak van de schuifpui niet in de weg zit.

Voor veel schuifpuien wordt er gekozen voor gordijnen. Gordijnen kunnen gemakkelijk aan de kant geschoven worden wanneer je naar buiten wilt. Je kunt kiezen voor vitrages, inbetweens of overgordijnen. Een gordijn geeft sfeer in iedere ruimte, een combinatie met een ander type raamdecoratie is goed mogelijk.

Ook rolgordijnen worden vaak toegepast in raamsituaties met een schuifpui. Rolgordijnen kunnen geleverd worden met een transparante, lichtdoorlatende, verduisterende of een screen stof. Ook duo rolgordijnen kunnen toegepast worden voor een schuifpui. Rolgordijnen en duo rolgordijnen kunnen eenvoudig opgetrokken worden, zo speel je met de lichtinval en kan er gebruik gemaakt worden van de schuifpui.

Daarnaast zien we vaak dat lamellen worden geplaatst voor een schuifpui. Lamellen zijn verticale stroken die in de materialen stof en kunststof besteld kunnen worden. Lamellen zijn praktisch doordat ze open en gesloten kunnen worden. Wil je gebruik maken van de schuifpui? Schuif dan de lamellen opzij.

Plisségordijnen zijn een trendy type raambekleding en zeker toepasbaar voor schuifpuien. Bij ons kun je kiezen uit transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Daarnaast kun je het plisségordijn voorzien van een top down en bottom up systeem. Hierdoor is het mogelijk om zowel de boven- als de onderkant te bedienen. Hiermee stem je de lichtinval af zoals jij deze op dat moment wenst. Plisségordijnen zijn licht en hebben smalle systemen, in de opgetrokken stand blijft er een klein pakketje over. Ideaal voor schuifpuien.

Vouwgordijnen zijn een romantisch en elegant type raambekleding. Ook onze vouwgordijnen zijn leverbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. In onze collectie vind je stoffen met een unieke structuur en uitstraling. Haal je een vouwgordijn op, dan vouwt de stof zich bovenaan op. Kijk goed of deze stof niet in de weg zit bij het bedienen van de schuifpui.

Geef jij de voorkeur aan jaloezieën? Het is mogelijk om jaloezieën te plaatsen voor een schuifpui. Wanneer je gebruik wilt maken van de schuifpui, zal de complete jaloezie opgetrokken moeten worden. De lamellen van de jaloezie zullen bovenaan opgestapeld worden, let goed op of deze pakkethoogte de schuifpui niet in de weg zit. Aluminium jaloezieën hebben als voordeel ten opzichte van houten jaloezieën dat ze lichter zijn én dat de lamellen dunner zijn, hierdoor zal de pakkethoogte minder zijn. Ook wordt er vaak gekozen om de jaloezie op te delen in meerdere stuks wanneer deze geplaatst wordt voor een schuifpui. Zo kan er een jaloezie geplaatst worden voor het schuivende gedeelte, en een jaloezie voor het vaste gedeelte.

Bij het opmeten van raambekleding voor een schuifpui is het belangrijk om goed naar het model van de schuifpui te kijken. Houd rekening met het handvat of de hendel waarmee de schuifpui geopend of gesloten wordt. Deze kan de raambekleding in de weg zitten. Wanneer er een hendel aanwezig is kan er gekozen worden voor montage op de dag. Dit zorgt ervoor dat de hendel niet in de weg zit van je raambekleding. Kom je er zelf niet uit? Maak dan gebruik van onze gratis online meethulp. Aan de hand van een aantal foto’s van de raamsituatie kunnen we je op afstand helpen.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers