Rolgordijn 170 cm breed

Je zoekt een rolgordijn van 170 cm breed? Zoek niet verder! Bij Raamdecoratie.com heb je een ruime keuze aan rolgordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, lamellen en meer. Onze producten zijn in meerdere soorten, maten en kleuren leverbaar. Alle raamdecoratie is van topkwaliteit, en een accessoire voor je woning. Wij bieden twee soorten rolgordijnen aan. Een kant en klaar rolgordijn 170 cm breed, en een rolgordijn op maat. Er zitten een aantal verschillen in de producten op maat en een kant en klaar product.

De kant en klare collectie van Raamdecoratie.com bestaat uit veel verschillende kleuren. Binnen onze kleurgroepen wit, beige, grijs, bruin, zwart, groen, geel, oranje, rood, roze, blauw en paars vallen verschillende tinten. Op onze website kan gefilterd worden op een bepaalde hoofdkleur.

Welke verschillende transparanties bij een rolgordijn 170 cm breed?

Na het filteren van de kleur kan er gekozen worden voor de stof van het rolgordijn 170 cm breed. Er zijn drie verschillende transparanties, dit zijn verduisterend, transparant en lichtdoorlatend. Een verduisterend rolgordijn 170 cm breed wordt vaak op een slaapkamer gehangen. Het verduisterende gordijn zorgt er namelijk voor dat het licht van buiten wordt tegengehouden. De rolgordijnen van Raamdecoratie.com zijn 100% verduisterend. Dit komt door de speciale coating die is aangebracht aan de achterkant van het gordijn.

Een lichtdoorlatende stof is zeer geschikt wanneer je het licht van buiten wil dimmen. In onze collectie is er keuze uit meer dan 45 verschillende kleuren. Naast het gedimde licht wordt ook een deel van de warmte van buiten tegengehouden. Een donkere kleur lichtdoorlatende stof houdt meer licht tegen dan een lichte stof kleur.

Als laatste kan gekozen worden voor een transparante stof. De transparante stof zorgt ervoor dat het mogelijk is om van binnen naar buiten te kijken. Echter hou je met deze transparante stof wel enige privacy. Rolgordijnen met een transparante stof worden veelal bij een deur naar buiten geplaatst. Zo kan er genoten worden van de maximale hoeveelheid daglicht dat van buiten naar binnen komt.

Een rolgordijn 170 cm breed is dus in vele kleuren, maten en soorten leverbaar. Benieuwd naar onze collectie? Alle rolgordijnen bekijken kan hier.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 170 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 170 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 170 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 170 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 170 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 170 cm.

Bekijk collectiePopulaire raamdecoratie

Sfeermakers