Rolgordijn antraciet

Onze collectie bestaat uit meerdere kleuren rolgordijnen. Zo ook antraciet, ons rolgordijn antraciet is leverbaar in verschillende tinten en stoftransparanties. Licht, donker, of volledig antraciet. Zo hebben wij in onze collectie lichtdoorlatende, verduisterende maar ook transparante antraciete rolgordijnen. Antraciet is een neutrale tint waarmee goed gecombineerd kan worden. Allereerst is het belangrijk om te weten dat onze collectie bestaat uit op maat gemaakte rolgordijnen en standaardmaten. Antraciete rolgordijnen op maat worden van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. Een standaardmaat rolgordijn ligt op voorraad en kan direct geleverd worden.
antraciet rolgordijn kant en klaar

Antraciet rolgordijn kant en klaar

Een kant en klaar rolgordijn wordt direct uit voorraad geleverd.

Bekijk collectie
antraciet rolgordijn op maat

Antraciet rolgordijn op maat

Op maat is bij ons ook écht op maat, van begin tot eind.

Bekijk collectie
alle antraciete rolgordijnen

Alle antraciete rolgordijnen

Een rolgordijn is de perfecte oplossing om het licht te filteren of juist te verduisteren.

Bekijk collectie

 

Rolgordijn antraciet

Onze antraciet rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten. Iedere stof heeft andere eigenschappen en kenmerken. Je vindt in onze collectie rolgordijnen antraciet met drie verschillende stofsoorten. Deze stofsoorten zijn verduisterend, lichtdoorlatend en transparant. De stofsoorten hebben een verschillende mate van lichtdoorlatendheid.

Onze antraciet rolgordijnen zijn vind je in twee verschillende collecties. De kant en klare collectie rolgordijnen antraciet is voorradig en kan daarom snel geleverd worden. Een antraciet rolgordijn uit onze kant en klare collectie is van uitstekende basiskwaliteit en is verkrijgbaar in vaste breedte- en hoogtematen.

Rolgordijnen in het antraciet uit onze op maat gemaakte collectie kun je volledig zelf samenstellen. Rolgordijnen uit onze op maat gemaakte collectie worden van begin tot eind op maat voor jou gemaakt. Daarnaast zijn alle materialen die we gebruiken voor het maken van je rolgordijn in antraciet van een hoogwaardige kwaliteit. Het rolgordijn in antraciet is daarmee een aanwinst voor je interieur.

 

    Waarom onze rolgordijnen in antraciet

  • Scherp geprijsd
  • Ruim assortiment
  • Gratis aan huis bezorgd
  • Snelle levering
  • Gratis kleurstalen

Verschillende kleurtinten

Onze collectie is rijk aan zowel koele antraciettinten als warme antraciettinten. Twijfel je tussen de verschillende tinten antraciet voor je rolgordijn? Dan kun je eenvoudig kleurstalen aanvragen van de gewenste kleuren. Deze kleurstalen worden gratis naar je verstuurd en ontvang je in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

Voordelen van een antraciet rolgordijn

Antraciete rolgordijnen hebben meerdere voordelen. Allereerst is antraciet een kleur met een luxueuze en sfeervolle uitstraling. Daarnaast passen rolgordijnen in het antraciet in veel woonstijlen en zijn ze te combineren met een groot aantal andere kleuren. Wil je dat de raambekleding een luxueuze, sfeervolle uitstraling heeft? Kies dan voor een rolgordijn in het antraciet.