Roljaloezie

roljaloezie

Roljaloezieën zijn de absolute trend van dit moment. Roljaloezieën worden ook wel duo, zebra of dag en nacht rolgordijnen genoemd. Roljaloezieën zijn erg populair, met als belangrijkste reden; de combinatie van sfeer en functionaliteit. De dubbele stoflaag van een roljaloezie bestaat uit transparante en dichte banen. Doordat er twee stoffen langs elkaar lopen, kun je zelf de gewenste lichtinval bepalen. In de open stand heb je vrij doorzicht. In de halfopen stand kun je genieten van het gefilterde licht. In de gesloten stand geniet je van maximale lichtwering en privacy.

Roljaloezieën kunnen perfect voor jou op maat gemaakt worden. Naast de roljaloezieën op maat zijn er ook standaardmaten leverbaar. Onze producten op maat worden 100 procent van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. Vandaar dat de levertijd hiervan wat langer is.
Waarom een roljaloezie van Raamdecoratie.com?


 • Kwaliteit staat voorop
 • Op maat én standaardmaten
 • Scherpe prijzen
 • Online meethulp
 • Gratis en snelle levering • Kwaliteit roljaloezie

  Kwaliteit staat voorop. Een duo rolgordijn bestaat uit verschillende componenten; het systeem, de stof, de bedieningsketting en de onderlat. Een roljaloezie kan voorzien worden van een open systeem of een cassette. Bij een open systeem zie je de bovenbuis met hierop de stof. Een cassette is een gesloten systeem, deze heeft een wat luxere uitstraling. Onze roljaloezieën zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit stoffen. De stofstructuur verschilt per roljaloezie. Verder bestaan onze stoffen uit duurzame materialen, waardoor de roljaloezie langer meegaat. Voor elk component kiezen we dus de beste kwaliteit. Al deze componenten zorgen samen voor een uitstekend, kwalitatief eindproduct dat jaren mee zal gaan.
  Volledig op maat, van begin tot eind

  Kies je voor een roljaloezie op maat? Dan wordt deze in onze werkplaats van begin tot eind op maat gemaakt. Het grootste voordeel van een roljaloezie op maat is het eenvoudig en snel monteren. Deze hoef je zelf dus nooit in te korten. Ook kunnen grote ramen bekleed worden met één roljaloezie. Komen er toch twee roljaloezieën naast elkaar? Dan is het mogelijk om de banen door te laten lopen, zodat de patronen in de stof op elkaar aansluiten.
  Scherpe prijzen roljaloezieën

  Je bent op zoek naar nieuwe roljaloezieën, maar wilt uiteraard niet te veel betalen. Wij bieden roljaloezieën aan tegen een scherpe prijs. Onze producten zijn altijd op voorraad en dus direct leverbaar. Ook worden al onze roljaloezieën geleverd met garantie. Door de hoge kwaliteit materialen, gaan onze roljaloezieën lang mee. Je weet dus zeker dat je een kwalitatief product koopt voor een aantrekkelijke prijs.
  Online meethulp

  Heb je hulp nodig tijdens het opmeten van je ramen? Maak dan kosteloos gebruik van onze online meethulp. In 3 eenvoudige stappen bepalen wij samen met jou de juiste afmetingen van je nieuwe roljaloezie. Het voordeel van onze online meethulp is dat je er niet voor in huis hoeft te blijven.
  Gratis en snelle levering van roljaloezieën

  Alle bestellingen worden gratis aan huis bezorgd, ongeacht de omvang van je bestelling. Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Afhankelijk van wat je hebt besteld, kiezen wij de meest geschikte koeriersdienst voor jouw bestelling. Standaardmaat roljaloezieën kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Roljaloezieën op maat worden speciaal voor jou op maat gemaakt, deze hebben daardoor een wat langere levertijd.
  Hoe werkt een roljaloezie?


  voorvertoning

  Onze roljaloezieën

  Ontdek onze roljaloezieën

  Roljaloezie op maat

  Op maat

  Ontdek onze op maat gemaakte roljaloezieën.

  Bekijk collectie
  Roljaloezie standaardmaten

  Standaardmaten

  Ontdek onze standaardmaat roljaloezieën.

  Bekijk collectie
  Roljaloezie alle

  Alle roljaloezieën

  Ontdek hier onze gehele collectie roljaloezieën.

  Bekijk collectie

   

  Populaire raamdecoratie

  Sfeermakers