Welke zonwering voor binnen kies jij?

Ben je op zoek naar binnenzonwering? Deze vind je bij ons! “Zonwering” is een breed begrip, zonwering is er voor binnen en buiten. In ons assortiment vind je enkel zonwering voor binnen, oftewel raamdecoratie. Buitenzonwering leveren wij dus niét. Ons assortiment binnenzonwering is erg breed en divers. Het assortiment bestaat uit kant en klare en op maat gemaakte producten. Producten uit onze kant en klare collectie worden uit voorraad geleverd, waardoor de producten een korte levertijd hebben. Op maat gemaakte binnenzonwering maken wij van begin tot eind op maat waardoor de levertijd langer is. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten raamdecoratie, deze soorten worden hieronder behandeld. Elke soort geeft een andere sfeer en heeft andere functionaliteiten. Ben je benieuwd naar de soorten zonwering voor binnen? Lees dan snel verder!
rolgordijn zonwering binnen

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen en kleuren. Voor welke kies jij?

Bekijk collectie
dakraam rolgordijn zonwering binnen

Dakramen

Perfect passend verduisterend rolgordijn op de meest gangbare Velux dakramen.

Bekijk collectie
duo rolgordijn zonwering binnen

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit.

Bekijk collectie
vouwgordijnen zonwering binnen

Vouwgordijnen

Wil jij een warme en romantische sfeer creëren? Kies dan voor vouwgordijnen.

Bekijk collectie
houten jaloezieen zonwering binnen

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn absolute sfeermakers met een natuurlijke uitstraling.

Bekijk collectie
aluminium jaloezieen zonwering binnen

Aluminium jaloezieen

Aluminium jaloezieën zijn strak en stoer. Ideaal voor een modern interieur.

Bekijk collectie
plissegordijnen zonwering binnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn trendy en geschikt voor vrijwel iedere raamsituatie.

Bekijk collectie
gordijnen zonwering binnen

Gordijnen

Maak je interieur helemaal af met raambekleding in combinatie met een gordijn.

Bekijk collectie

Onze zonwering binnen

Ontdek welke soort bij jou past

rolgordijn als zonwering voor binnen

Rolgordijnen als zonwering

Rolgordijnen zijn een erg populair type zonwering. Ze zijn multifunctioneel en voordelig. Rolgordijnen hebben een strakke en elegante uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten. De stofsoorten voor rolgordijnen die je vindt in ons assortiment zijn transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Iedere stofsoort heeft andere eigenschappen en kenmerken, voor elke ruimte is er een passend rolgordijn.

Het bedienen van een rolgordijn is erg eenvoudig. De lichtinval kun je bepalen door het rolgordijn op te halen of te laten zakken. Als je het licht wilt filteren, kies dan voor een transparante of lichtdoorlatende stof. Wil je de ruimte verduisteren of wil je privacy creëren met je zonwering? Kies dan voor een verduisterende stof.

Bekijk onze rolgordijnen


duo rolgordijn als raambekleding

Duo rolgordijnen

Met duo rolgordijnen creëer je sfeer op een moderne manier, dit is dan ook de reden dat duo rolgordijnen populair zijn. Een ander woord voor een duo rolgordijn is een roljaloezie. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stofbanen. Deze twee stofbanen kun je langs elkaar heen laten bewegen om zo de gewenste lichtinval en privacy te bepalen.

Duo rolgordijnen zijn toepasbaar in veel woonstijlen en ruimtes. Met dit type binnenzonwering kan je zowel openheid als privacy creëren. Creëer de gewenste sfeer in jouw huis of kantoor met duo rolgordijnen als zonwering!

Bekijk onze duorolgordijnen


dakraambekleding rolgordijn als zonwering voor binnen

Dakraam rolgordijnen als zonwering

Onze dakraam rolgordijnen zijn geschikt voor de 20 meest gangbare Velux dakramen. Dit type zonwering voor binnen is toepasbaar in veel woonstijlen. Een dakraam rolgordijn heeft een strakke en rustige uitstraling en is bij ons verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren.

Onze dakraam rolgordijnen zijn volledig verduisterend, dit komt door de 100 procent verduisterende stof en de zijprofielen. De zijprofielen voorkomen lichtkieren. Naast dat de stof 100% verduisterend is, is deze ook warmtewerend. Ideaal voor slaapkamers en andere ruimtes die je wenst te verkoelen en te verduisteren met binnenzonwering.

Bekijk onze dakraam rolgordijnen


Jaloezieën als raambekleding

Jaloezieën

Jaloezieën zijn absolute sfeermakers in jouw huis of kantoor! Jaloezieën worden vaan gekozen als binnenzonwering. Dit heeft een aantal redenen. Met jaloezieën kan je het licht gemakkelijk naar eigen wens filteren. Mocht je privacy willen creëren, dan kun je in een handomdraai de jaloezieën tuimelen.

Jaloezieën zijn leverbaar in verschillende materialen; hout, aluminium en kunststof. Houten jaloezieën hebben een luxe uitstraling en geven het meeste sfeer. Aluminium jaloezieën hebben een wat strakkere en modernere uitstraling dan houten of kunststof jaloezieën.

Bekijk onze jaloezieën

plisségordijnen als zonwering voor binnen

Plisségordijnen als zonwering

Plisségordijnen zijn toepasbaar in veel woonstijlen. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en stoffen. Plisségordijnen zijn leverbaar met één of twee stoflagen. De variant met een dubbele stoflaag wordt ook wel een honingraat plisségordijn genoemd.

Naast de enkele of dubbele stofsoort, kun je kiezen tussen verschillende stofsoorten. Er zijn transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Als je kiest voor een top down en bottom up systeem, dan kun je zowel de boven- als de onderlat naar boven en beneden bewegen. Hiermee is het mogelijk om het zicht op ooghoogte te blokkeren terwijl je tegelijkertijd profiteert van voldoende lichtinval.

Bekijk onze plisségordijnen


vouwgordijnen als binnenzonwering

Vouwgordijnen als zonwering binnen

Wil je een warme, landelijke of romantische sfeer creëren? Kies dan voor een vouwgordijn als binnenzonwering. Vouwgordijnen zijn leverbaar in verschillende stofsoorten, van transparant tot verduisterend. In leefruimtes kun je het licht filteren met een transparante of lichtdoorlatende stof. In een slaapkamer kun je kiezen voor een verduisterende stof. Dit type zonwering geeft een landelijke en romantische uitstraling.

Vouwgordijnen kun je eenvoudig bedienen door middel van een bedieningskoord- of ketting. Een vouwgordijn vouwt zichzelf strak op.

Bekijk onze vouwgordijnen


Lamellen als binnenzonwering

Lamellen als binnenzonwering

Lamellen als zonwering zijn modieus en voordelig. Lamellen zijn nog steeds een trendy zonwering. Lamellen hangen verticaal, in tegenstelling tot jaloezieën, deze hangen horizontaal. Deze twee termen worden vaak door elkaar gebruikt. Het voordeel van verticale lamellen is dat hier geen stof op blijft liggen.

Met lamellen kan je het daglicht in een handomdraai filteren. Ook is het mogelijk om de lamellen volledig naar de zijkant te verplaatsen. Lamellen zijn leverbaar in verschillende materialen zoals PVC en stof en zijn ook zeer geschikt voor grote ramen. Kies jij voor lamellen als zonwering?

Bekijk onze lamellen


Gordijnen als binnenzonwering

Gordijnen

Met gordijnen als binnenzonwering haal je echte sfeermakers in huis. Met gordijnen zet je de toon in je interieur. Ze geven de ruimte veel sfeer en warmte. Voor elke woonstijl is er een passend gordijn. Wil je een optimaal resultaat? Combineer dan een gordijn met een ander type zonwering!

Gordijnen zijn er in verschillende stofsoorten, van transparant tot verduisterend. Alle gordijnstoffen hebben een eigen samenstelling en structuur. Ook zijn de stoffen leverbaar in diverse kleuren. Het ophangen van een gordijn kan door middel van een rail of roede. Ook is het mogelijk om je nieuwe gordijnen te laten voeren, er wordt dan een extra stoflaag aan het gordijn bevestigd. Door je gordijnen te laten voeren verhoog je de isolerende waardes en valt het gordijn mooier in de plooi.

Bekijk onze gordijnen

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers