Filteren 2

Velux GGL 8 rolgordijn

Op zoek naar een verduisterend rolgordijn voor je Velux® GGL 8 dakraam? Deze bestel je bij ons tegen de scherpste prijs. Ons dakraamrolgordijn is voorzien van een luxe cassette en aluminium zijprofielen. Onze stof is 100 procent verduisterend en de zijprofielen voorkomen lichtkieren. Verder is ons Velux® GGL 8 rolgordijn direct passend op je dakraam. Voor welke populaire kleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 8 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Warmtewerende werking
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Warmtewerende werking
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Waarom ons Velux® GGL 8 rolgordijn?

Onze rolgordijnen voor dakramen worden in eigen beheer geproduceerd. Ze zijn nagenoeg identiek aan een origineel Velux® rolgordijn. Ons Velux® GGL 8 rolgordijn heeft namelijk een luxe gesloten cassette met aluminium zijprofielen. Deze voorkomen lichtkieren en zorgen voor een strakke en tijdloze uitstraling. Wanneer je het Velux® GGL 8 rolgordijn opent, rolt de stof zich strak op in de cassette zodat je niet tegen de rol met stof aankijkt. De stof is 100 procent verduisterend, ongeacht welke kleur je kiest. De achterkant van de stof is namelijk voorzien van een verduisterende coating. Deze verduisterende coating werkt ook warmte reflecterend, ideaal tijdens warme en zonnige dagen.

Daarnaast is het monteren van ons Velux® GGL 8 rolgordijn super eenvoudig. In slechts een paar simpele stappen hangt je rolgordijn. Het rolgordijn zal perfect passen op je dakraam. Het enige wat je moet weten is de code van je dakraam, je hoeft zelf dus niet te meten. De code van een Velux® dakraam bestaat uit verschillende delen. De eerste twee delen zijn van belang. Het eerste deel “GGL”, geeft aan om welke type dakraam het gaat. Het tweede deel “8”, geeft aan welke maat je dakraam heeft. De code kun je vinden door je dakraam open te tuimelen. Aan de binnenkant aan de linker- of rechterzijde vind je het typeplaatje met daarop de code.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "8" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GDL, GGU, GGL, GEL, GHL, GHU, GIU, GIL, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, DKL, GZX, VEA, VEB, VEC, VFA, VFE, VFB of VIU.

 

Verduisterend en privacy met ons rolgordijn

Ons rolgordijn voor je dakraam is zo minimalistisch mogelijk vormgegeven. De luxe cassette en zijprofielen zijn van aluminium. Hierdoor heeft het Velux® GGL 8 verduisterend rolgordijn een tijdloze uitstraling. De kleur van de stof bepaal je natuurlijk zelf. Je hebt keuze uit een aantal populaire kleuren.

Omdat verduistering vaak een vereiste is voor slaapkamers en zolders is ons rolgordijn volledig verduisterend. De speciale coating op de achterkant is compleet lichtdicht. Naast de verduisterende werking zorgt de coating ervoor dat zonnestralen en warmte gereflecteerd worden. Ideaal op warme zomerdagen!