Filteren 2

Velux GGL 808 rolgordijn

Je Velux® GGL 808 rolgordijn bestel je voordelig bij ons. Geef aan welke maatcode je dakraam heeft en wij leveren een direct passend rolgordijn. De stof van het rolgordijn is warmte reflecterend en compleet verduisterend. Je hebt keuze uit populaire kleuren. De cassette en zijprofielen zijn van echt aluminium. Dit geeft het Velux® GGL 808 rolgordijn een luxe uitstraling. Doordat de stof aan de linker- en rechterkant door de zijprofielen beweegt worden lichtkieren voorkomen. Welk verduisterende dakraam rolgordijn kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 808 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Meten is niet nodig!

Ons Velux GGL 808 rolgordijn bestel je zonder dat je hoeft te meten! Kies de juiste maatcode en je ontvangt een direct passend product. Doordat hij direct past is het monteren kinderspel en snel gedaan. Waar vind je de code van je dakraam? Deze vind je op de bovenkant van het dakraam op het typeplaatje. Dit typeplaatje wordt zichtbaar als je het dakraam openklapt.

De code bestaat uit twee delen, namelijk een typecode en een maatcode. De typecode is het eerste deel en bestaat in veel gevallen alleen uit letters, dit zou “GGL” kunnen zijn. De typecode zegt iets over het model dakraam en het materiaal. De maatcode kan uit cijfers of uit een combinatie van cijfers en letters bestaan, dit zou “808” kunnen zijn. Aan de hand van de maatcode zorgen wij dat je een Velux GGL 808 rolgordijn thuisbezorgd krijgt die de perfecte afmetingen heeft.

*Past direct op alle Velux dakramen met “808” als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GTL, VFA, GPL, GZL, GIL, VEB, GXL, GUI, GXU, GPU, GZX, DKL, VEA, GTU, VEC, GIU, VFB, VFE en VIU.

 

Velux GGL 808 rolgordijn verduisterend hoge kwaliteit

Ons Velux GGL 808 rolgordijn verduisterend wordt gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Hierdoor zal het dakraamrolgordijn jarenlang meegaan en mooi blijven. Het strakke en tijdloze design sluit perfect aan op het dakraam. Dit beperkt de lichtkieren en zorgt voor een luxe uitstraling.

Je hebt keuze uit populaire kleuren, welke heeft jouw voorkeur? De achterzijde is voorzien van een speciale coating. Deze coating maakt de stof 100% verduisterend en ook nog eens warmte reflecterend. Zo blijft de temperatuur makkelijk een paar graden lager tijdens de warme zomerdagen.