Filteren 2

Velux GGL CK02 rolgordijn

Jouw Velux® GGL CK02 rolgordijn bestel je direct online bij ons. Profiteer van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Ons rolgordijn is volledig verduisterend. Naast complete verduistering zorgt ons rolgordijn voor warmte reflectie. Ideaal tijdens de erg warme zonnige dagen. De combinatie van de volledig verduisterende stof met het lichtdichte systeem zorgt voor 100 procent verduistering. Dit zal je nachtrust bevorderen. De perfecte maatvoering maakt het monteren kinderspel. Bekijk ook eens onze handige montage video. Voor welke populaire kleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. CK02 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Perfect passend Velux® GGL CK02 verduisterend rolgordijn

Voor de perfecte maatvoering hoef je bij ons niet te meten. Het enige wat je moet weten is de code van je Velux® dakraam. Wanneer je het dakraam opent wordt het typeplaatje waarop de code staat zichtbaar. De code bestaat uit meerdere delen, de eerste twee delen zijn van belang. Het eerste gedeelte ‘GGL’ staat voor het type dakraam. Het tweede gedeelte ‘CK02’ staat voor de maat van het dakraam. Op basis van deze twee gedeeltes zorgen wij ervoor dat de perfecte maat geleverd wordt. Omdat het rolgordijn perfect past is het monteren super makkelijk en snel gedaan.

Bij ons profiteer je van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Ons Velux® GGL CK02 verduisterend rolgordijn wordt in eigen beheer geproduceerd en is nagenoeg hetzelfde als een verduisterend rolgordijn van het merk Velux®. Het verduisterende rolgordijn heeft een luxe systeem dat bestaat een aluminium gesloten cassette en aluminium zijprofielen. De stof is voorzien van een compleet lichtdichte coating die ook voor warmte reflectie zorgt. De onderlat is voorzien van borstels en kan in iedere stand gestopt worden.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "CK02" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GEL, GDL, GGU, GGL, GHL, GHU, VIU, GIU, GPL, GTL, GPU, GTU, GUI, DKL, GXU, GZL, GZX, GXL, VFA, VEC, VEB, VEA, VFB, VFE of GIL.

 

Sfeervol en praktisch

In ons Velux® GGL CK02 rolgordijn zijn sfeer en functionaliteit gecombineerd. Middels het rolgordijn blokkeer je de lichtinval en zorg je voor verduistering en sfeer. De achterzijde van de stof is voorzien van een speciale verduisterende coating. Deze zorgt tevens voor warmte reflectie, ideaal voor zolders en slaapkamers. In de zomermaanden is het vaak lastig om deze ruimtes koel te houden, ons Velux® GGL CK02 rolgordijn helpt hierbij.

Verder is ons dakraam rolgordijn zo minimalistisch mogelijk vormgegeven. Hierdoor heeft het rolgordijn een tijdloze uitstraling. Welke woonstijl je ook hebt, ons Velux® GGL CK02 rolgordijn zal altijd een sfeervolle toevoeging zijn. De stof van onze rolgordijnen is leverbaar in diverse populaire kleuren. Welke kleur heeft jouw voorkeur?