Filteren 2

Velux GGL SK08 rolgordijn

In ons assortiment vind je volledige verduisterende rolgordijnen voor jouw Velux® SK08 dakraam. Al onze Velux® GGL SK08 rolgordijnen zijn 100% lichtdicht en zijn gemaakt van hoogkwalitatieve systemen. Dit systeem bestaat uit een luxe cassette, aluminium zijprofielen en een onderlat met borstel en handgreep. De stof is volledig licht- en zichtdicht en zorgt voor privacy. Voor welke trendy stofkleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. SK08 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Perfect passend Velux® GGL SK08 rolgordijn

Meten is niet nodig. Ons Velux® GGL SK08 dakraam rolgordijn is perfect passend voor jouw Velux® SK08 dakraam. Je tuimelt jouw dakraam eenvoudig open en leest de code aan de binnenzijde van het dakraam af. Deze code bestaat uit meerdere delen, het eerste deel geeft informatie over het type dakraam (GGL), het tweede gedeelte van de code geeft de maat van het dakraam weer (SK08). Je matcht deze codes eenvoudig met het aanbod op onze webshop en je bent er zeker van dat jouw bestelde Velux® GGL SK08 rolgordijn perfect past op jouw dakraam.

De verduisterende Velux® rolgordijnen GGL SK08 uit onze collectie worden in eigen beheer geproduceerd waarmee functionaliteit en kwaliteit gecombineerd worden. De dakraam rolgordijnen beschikken over een luxe cassette en aluminium zijprofielen. De aluminium zijprofielen en de onderlat met borstel voorkomen alle lichtkieren, de ruimte wordt dus volledig verduisterd met een Velux® GGL SK08 rolgordijn. Daarnaast is de achterzijde van de stof voorzien van een speciale coating die een verduisterende en warmtewerende werking heeft. Ook zijn de dakraam rolgordijnen leverbaar in meerdere trendy kleuren, welke kleur kies jij?

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “SK08" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Scherp geprijsd én snel in huis

Een Velux® GGL SK08 dakraam rolgordijn bestel je voordelig en snel bij ons. Je kiest eenvoudig de gewenste maat en kleur en je krijgt het dakraam rolgordijn gratis thuis gestuurd. Twijfel je nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Je vindt de kleurstalen in de meeste gevallen binnen twee werkdagen in je brievenbus waardoor jij een goede keuze kunt maken. Op al onze dakraam rolgordijnen zit drie jaar garantie, waardoor je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit en de scherpste prijs.