Filteren 2

Velux GGL SK10 rolgordijn

Ben je op zoek naar een verduisterend dakraam rolgordijn voor jouw Velux® SK10 dakraam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze collectie vind je volledig verduisterende dakraam rolgordijnen voor jouw Velux® GGL SK10 dakraam. De stof is voorzien van een speciale verduisterende coating, waardoor de stof 100% lichtdicht is. Daarnaast is een verduisterend GGL SK10 rolgordijn uit onze collectie voorzien van een gesloten cassette en aluminium zijprofielen waardoor lichtkieren voorkomen worden.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. SK10 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Verduisterend Velux® GGL SK10 rolgordijn

Onze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd. Dakraam rolgordijnen uit onze collectie zijn perfect passend op Velux® dakramen en zijn scherp geprijsd. Ons Velux® GGL SK10 rolgordijn is voorzien van een luxe gesloten cassette, aluminium zijprofielen en een borstel aan de onderlat waardoor het dakraam rolgordijn een luxe uitstraling heeft en lichtkieren voorkomen worden.

Twijfel je over de maat die je moet bestellen? Dat is niet nodig, want je hoeft niet te meten om de juiste maat te weten. De maatcode van jouw dakraam vind je namelijk aan de binnenkant van jouw dakraam, deze zie je door het dakraam open te tuimelen. De code bestaat uit twee delen, de eerste twee delen zijn het belangrijkst. Het eerste deel (bijvoorbeeld ‘GGL’) staat voor het type dakraam. Het tweede deel (bijvoorbeeld ‘SK10’) staat voor de grootte van het dakraam. Door deze code te matchen met het aanbod op onze webshop weet je zeker dat je een perfect passend Velux® GGL SK10 rolgordijn thuis ontvangt.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “SK10" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Warmtewerend én lichtdicht

Dakramen bevinden zich vaak op zolders en slaapkamers en staan bekend om het vele licht dat via deze raampartijen naar binnen valt. Onze verduisterende dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een speciale coating op de achterzijde van de stof welke ervoor zorgt dat warmte gereflecteerd wordt. Zo zal je zolder of slaapkamer ook tijdens warme, zonnige dagen lekker koel blijven. De stof is ook nog eens 100% lichtdicht.