Filteren 1

Elektrische plisségordijnen

In onze collectie elektrische raamdecoratie mogen elektrische plisségordijnen zeker niet ontbreken. Onze slimme plisségordijnen kun je bedienen via de Motionblinds app, een afstandsbediening, met je stem of door het instellen van slimme scènes. Tot slot is handmatig bediening ook mogelijk dankzij het pull cord. In onze collectie vind je diverse honingraat stoffen, je hebt keuze uit 25 mm en 45 mm diepe plooien. Natuurlijk bepaal je ook zelf de transparantie van de stof, wil je lichtinval of juist niet? Bij ons kan het! Plisségordijnen hebben de eigenschap dat ook de bovenkant van het product kan openen, dit noemen we top down & bottom up. Een standaard elektrisch plisségordijn heeft één motor voor het bewegen van de onderlijst, kies je voor top down & bottom up dan wordt het product voorzien van maarliefst twee motoren. Bekijk onze collectie en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van smart home of vraag vandaag nog gratis kleurstalen aan.
Gekozen filters:
 1. Wit Remove This Item

4 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Elektrisch Plissegordijn op maat honingraat 45 mm Trend lichtdoorlatend White
  Elektrisch Plisségordijn op maat honingraat 45 mm Trend lichtdoorlatend
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Lichtdoorlatende 45 mm honingraat
  • Beperkt lichtinval en inkijk
  v.a.  339,-
  Elektrisch Plisségordijn op maat honingraat 45 mm Trend lichtdoorlatend
  v.a.  339,-
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Lichtdoorlatende 45 mm honingraat
  • Beperkt lichtinval en inkijk
  Gratis kleurstalen
 2. Elektrisch Plisségordijn op maat honingraat 25 mm Trend lichtdoorlatend
  v.a.  319,-
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Lichtdoorlatende 25 mm honingraat
  • Beperkt lichtinval en inkijk
  Gratis kleurstalen
 3. Elektrisch Plisségordijn op maat honingraat 25 mm Trend verduisterend
  v.a.  329,-
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Verduisterende 25 mm honingraat
  • Biedt privacy
  Gratis kleurstalen
 4. Elektrisch Plisségordijn op maat honingraat 45 mm Trend verduisterend
  v.a.  349,-
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Verduisterende 45 mm honingraat
  • Biedt privacy
  Gratis kleurstalen

4 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
gratis advies en meetservice thuis

 

Onze collectie elektrische plisségordijnen

Geniet van optimaal bedieningsgemak en comfort, kies voor elektrische plisségordijnen! Met slimme plisségordijnen bedien jij vanaf iedere plek in huis jouw raambekleding. Zo open jij de plisségordijnen zonder op te staan en zijn hoge ramen en deuren ineens wél toegankelijk. Ideaal? Wij vertellen je graag meer!

In ons assortiment vind je een fraaie collectie elektrische plisségordijnen. Al onze elektrische plisségordijnen worden van begin tot eind op maat gemaakt, op basis van jouw wensen. Jij bepaalt zelf het systeemtype, de systeemkleur en de plooisoort. Onze collectie bestaat uit elektrische plisségordijnen met een honingraat plooi van 25 of 45 mm, verkrijgbaar in verduisterende en lichtdoorlatende stofsoorten. Door de dubbele stoflaag hebben de plisségordijnen een isolerende werking en dragen ze bij aan een lagere energierekening.

Wens je een beter beeld van de verschillende stoffen en materialen? Vraag dan gratis kleurstalen aan. In de meeste gevallen ontvang je binnen twee werkdagen een stukje stof van het eindproduct, welke je kunt vergelijken met de rest van je interieur. Zo helpen we jou bij het maken van een juiste keuze!

Verschillende systeemtypes

Naast al deze keuzes heb je ook de keuze voor het systeemtype. Elektrische plisségordijnen zijn verkrijgbaar met zowel een bottom up systeem als een top down & bottom up systeem. Met een bottom up systeem bedien je enkel de onderlijst van het elektrische plisségordijn, bij een top down & bottom up systeem bedien je zowel de onder- als de bovenlijst. Kies je voor een top down & bottom up systeem? Dan wordt jouw plisségordijn voorzien van twee Motionblinds motoren. Bij een bottom up systeem wordt het elektrische plisségordijn voorzien van één motor.

 

Waarom elektrische plisségordijnen?

 • Volledig op maat
 • Altijd en overal controle over je ruimtes
 • Eenvoudig te integreren in jouw Smart Home
 • Eenvoudig draadloos installeren
 • Gemak, comfort en uitstraling gecombineerd

Eenvoud en functionaliteit

Elektrische plisségordijnen zijn een goede keuze als je wil profiteren van vele voordelen. Slimme plisségordijnen zijn niet alleen functioneel en eenvoudig te bedienen, ook zijn ze erg gemakkelijk te installeren. De montage van het plisségordijn is hetzelfde als bij andere plisségordijnen, de installatie voltooi je eenvoudig door de QR-code van het product te scannen met de Motionblinds Bluetooth app. De app maakt het vervolgens mogelijk om het elektrische plisségordijn toe te voegen aan de gewenste ruimte en om het plisségordijn te bedienen.

Het is ook mogelijk om jouw elektrische plisségordijn te bedienen door middel van een afstandsbediening, het pull cord of zelfs met je stem. Voor bediening met je stem dien je wel een wifi bridge bij te bestellen. Naast stembediening, opent de wifi bridge een wereld aan connectiviteitsopties waarmee het ook mogelijk is om voorgeprogrammeerde scènes en timers in te stellen om jouw ruimtes volledig te automatiseren. Op deze manier integreer je jouw elektrische plisségordijnen met je smart home.

Elektrische plisségordijnen kopen

Raamdecoratie.com vind je kwalitatieve elektrische plisségordijnen met sterke motoren, je wil natuurlijk wel dat je plisségordijnen lang meegaan. Door de hoge kwaliteit hebben onze producten een lange levensduur. Zo kun jij lang genieten van jouw nieuwe producten.