3x de perfecte raamdecoratie voor de badkamer

3x de perfecte raamdecoratie voor de badkamer
Na een lange dag werken is de badkamer dé plek om te ontspannen. Het is een momentje waar je ongestoord van kan genieten. Steek kaarsjes aan, gebruik je favoriete badschuim, pak een goed glas wijn en geniet van de rust. De badkamer is een belangrijke ruimte in huis en mag zeker niet vergeten worden.
Voor de ultieme beleving is een goede sfeer en privacy nodig. Hoe kan je dit beter creëren dan met de perfecte raamdecoratie? Ondanks dat het een vochtige plek is, kan jij hier heel goed kiezen voor mooie raambekleding. Benieuwd welke raamdecoratie vochtbestendig is, zorgt voor sfeer én privacy? Lees dan snel verder!
afbeelding raamdecoratie badkamer

 

Plisségordijnen voor badkamers

Terwijl jij heerlijk in een warm bad ligt, biedt het plisségordijn voldoende privacy. Met de top down & bottom up systeem kan je gemakkelijk de onder- en bovenlat los van elkaar bewegen. Op deze manier kun je de gewenste privacy creëren. Ook kan je met deze optie op een makkelijke manier de lichtinval bepalen. Zo is het mogelijk om enorm veel daglicht binnen te laten, zonder dat jij te kijk ligt voor het raam. En last but not least, het plisségordijn is vochtbestendig!

Aluminium jaloezieën voor badkamers 

Aluminium jaloezieën zorgen voor balans tussen privacy en licht. Onze jaloezieën zijn vochtbestendig en daardoor perfect als raamdecoratie in de badkamer. Daarnaast kun je hiermee de perfecte sfeer creëren die bij jouw style past. Wil je een statement maken in jouw badkamer? Kies dan voor de jaloezieën in een stoere zwarte kleur. Voor een serene ruimte die vooral rust uitstraalt, zijn jaloezieën in nude-kleuren perfect. Denk daarbij aan wit, crèmekleurig of beige. Heb jij van jouw badkamer een heerlijke hammam gemaakt? Dan maken de bronzen of gouden jaloezieën de ruimte helemaal af. Ook dit type raamdecoratie is erg geschikt voor montage op draai- kiepramen. Door middel van klemsteunen is het hierbij ook mogelijk om zonder te boren de raambekleding vast te maken.

 

 

Rolgordijnen voor badkamers

Wie had dat gedacht? Rolgordijnen voor in de badkamer? Hier zeggen wij volmondig ja op! Ondanks dat het rolgordijn gemaakt is van stof, is het de perfecte raambekleding voor in de badkamer. Onze rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van 100% polyester, waardoor ze erg geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. Zo kan jij toch nog gebruik maken van textiel om je badkamer warm aan te kleden. Het is sfeervol en tijdloos! Om volledige privacy te hebben bieden de verduisterende rolgordijnen een uitkomst. Lichtdoorlatende gordijnen behouden daarentegen een natuurlijke lichtinval, maar beperken het zicht tot silhouetten. Zo kan jij ongestoord genieten van je avond- of dag ritueel. Heb je een draai- kiepraam? Rolgordijnen kunnen ook hier gemakkelijk op gemonteerd worden.

Eén ding is zeker: raamdecoratie in een verrijking voor jouw badkamer en daardoor onmisbaar! Heb jij al een keuze kunnen maken? Vraag gratis kleurstalen aan. Zo kan jij kijken of de kleur, uitstraling, kwaliteit van de stof en het materiaal echt bij jouw passen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Populaire producten

Sfeermakers