Thuis bij Kim Kötter en Jaap Reesema

Thuis bij Kim Kötter en Jaap Reesema

Je kent haar als Miss Overijssel en als Miss Universe Nederland, hem ken je als winnaar van X Factor 2013 en als artiest Jake Reese: Kim Kötter en Jaap Reesema.

Recent hebben we raamdecoratie geleverd voor het nieuwe huis van Kim Kötter en Jaap Reesema. Het eindresultaat vinden wij prachtig. In deze blogpost nemen wij je mee door het huis van Kim en Jaap en vertellen wij je meer over de producten die zij gekozen hebben.

Kim Kötter en Jaap Reesema woonkamer

De showroomafspraak

De eerste kennismaking begon in onze showroom. Kort na ons eerste mailcontact hebben wij Kim en Jaap uitgenodigd in onze showroom. In onze showroom hebben wij een indruk gegeven van onze op maat gemaakte producten. Na het bespreken van de wensen en de mogelijkheden is er een passend advies op maat gegeven door één van onze productspecialisten.

Gratis kleurstalen

Na afloop van de showroomafspraak hebben Kim en Jaap een aantal van onze gratis kleurstalen meegenomen. Met onze kleurstalen werd het eenvoudiger om de kleur van onze producten te matchen in het interieur om zo een goed overwogen keuze te maken. Wist je trouwens dat onze kleurstalen volledig gratis bij jou thuis geleverd kunnen worden? Deze liggen in de meeste gevallen binnen twee werkdagen al in jouw brievenbus!

Kim Kötter en Jaap Reesema Gordijn op maat Gloss

Jaloezieën, gordijnen en plisségordijnen!

Uiteindelijk is de keuze van Jaap en Kim op vier producten van ons gevallen:

Onze producten op maat worden van begin tot eind volledig op maat gemaakt. Met op maat gemaakte producten ben je zeker van uitstekende kwaliteit en perfect passende raambekleding. Een ware aanwinst voor je interieur!

Kim Kötter en Jaap Reesema Jaloezie op maat Bamboe

Gratis advies en meetservice aan huis

Toen de keuze voor de producten was gemaakt werd het voor ons tijd om de nieuwe woning van Kim en Jaap voor het eerst te bekijken. Met veel vriendelijkheid werd onze adviseur Remco ontvangen om de juiste maten te bepalen. Ieder raam werd nauwkeurig opgemeten en op locatie werd er nog extra informatie gegeven aan Kim en Jaap over het eindresultaat. Onze adviseurs zijn productspecialisten die altijd klaarstaan om jouw vragen te beantwoorden en om je een passend advies te geven. Na afloop werden de maten van de ramen doorgegeven aan het hoofdkantoor in Enter. De productie kon direct aan de slag waardoor de producten vlot en tijdig geproduceerd konden worden.

Kim Kötter en Jaap Reesema badkamer

Montage van de producten

Na de snelle levering bij Kim en Jaap thuis konden de producten vakkundig gemonteerd worden. Onze vakman Peter ging langs bij Kim en Jaap om deze mooie klus tot in de puntjes op te leveren. De montage verliep vlekkeloos, wat resulteerde in een prachtig eindresultaat en bovenal een grote glimlach!

Onze raamdecoratie is te bewonderen vanaf 4:44 en 14:02.

Het eindresultaat

Het eindresultaat is werkelijk waar adembenemend. Onze bamboe jaloezieën gecombineerd met een 25 mm ladderband zorgen voor een zeer stoere, strakke en sfeervolle uitstraling. Het plisségordijn met het top down bottom up systeem is zeer praktisch in gebruik en kan eenvoudig bediend worden. Zo kan eenvoudig de gewenste mate van lichtinval en privacy geregeld worden. De gordijnen sluiten naadloos aan op de rest van de ruimte en zijn de sfeermakers van het interieur. Wat een prachtig interieur is dit geworden. Het hele proces hebben wij Kim en Jaap mogen voorzien van de informatie, advies en uiteindelijk van mooie, afgewerkte producten.
De foto’s bevestigen ons doel; Raamdecoratie.com - Samen maakten wij van Kim en Jaap's huis een thuis!

Kim Kötter en Jaap Reesema piano

Populaire producten

Sfeermakers