Dit is de beste raamdecoratie voor jouw boot

Dit is de beste raamdecoratie voor jouw boot
Bevind jij je graag op het water? Dan vind je het ook vast heerlijk om met een boot de grote plassen op te gaan. Voor veel waterratten voelt een boot net als een tweede huis. Daarom is het belangrijk om jouw boot van een stijlvol interieur te voorzien!
Om het interieur van jouw boot helemaal af te maken, mag prachtige raamdecoratie natuurlijk niet ontbreken. Het vinden van de juiste raamdecoratie voor jouw boot kan een lastige opgave zijn. Met de volgende raamdecoratie zit je altijd goed.

raamdecoratie boot

 

Aluminium jaloezieën

Met jouw boot bevind je je vaak in een waterrijke omgeving. Aluminium jaloezieën zijn in dat geval de perfecte raamdecoratie voor op de boot. Dit type raamdecoratie is nagenoeg waterbestendig, hierdoor gaan ze voor langere tijd mee voor op zee. De lamellen van de aluminium jaloezieën zijn dan ook makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Daarnaast zijn ze beter bestand tegen roest en corrosie dan overige materialen.

Een ander bijkomend voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze een uitstekende bescherming bieden tegen de zon. Ze kunnen tot wel 90% van de schadelijke uv-stralen tegenhouden, wat zorgt voor een extra bescherming van jouw interieur tegen schade door de zon. Schijnt het felle zonlicht recht in jouw ogen? Dan helpen de jaloezieën natuurlijk ook om jouw ogen te beschermen. Handig als je aan het roer staat en door de zonnestralen wordt verblind.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn misschien wel één van de beste opties om je boot van te voorzien. Plisségordijnen staan bekend om optimaal bedieningsgemak, monteer het plisségordijn wel zo dat het boven- en onderaan bevestigd is. Zo heb je geen last van getik in de boot.

 

Wil je jouw boot voorzien van plisségordijnen? We raden je dan aan om te kiezen voor een top down bottom up systeem. Dit betekent dat je zowel de onder- als bovenlijst van het plisségordijn kunt bedienen. Een groot voordeel hiervan is dat je enorm veel vrijheid hebt in het regelen van de hoeveelheid licht en privacy. Vaar je over het water en schijnt de zon net op een vervelende manier naar binnen? Met het plisségordijn blokkeer je dit deel, waardoor je geen last hebt van de zon. Ideaal!

Dakraam rolgordijn

Veel boten beschikken over een dakraam. Deze kun je eenvoudig bekleden met een speciaal dakraam rolgordijn. Het grote voordeel aan de dakraam rolgordijnen in onze collectie is dat ze helemaal verduisterend zijn. Ideaal dus als je ook van plan bent om te slapen op je boot. Naast een verduisterende werking hebben de dakraam rolgordijnen ook een warmtewerende werking. Dit betekent dat de boot koeler blijft tijdens de warme zomerdagen.

Wil jij thuis bekijken of de kleur en het materiaal van het door jou gekozen product past bij je interieur?

Bij ons kan het! Vraag volledig gratis en vrijblijvend kleurstalen aan.

Populaire producten

Sfeermakers