Industriële raamdecoratie

Industriële raamdecoratie

In veel woningen in Nederland zien we tegenwoordig industriële tinten terug. Voert de industriële stijl in jouw woning zelfs de boventoon? Dan is het zaak om hier de juiste industriële raamdecoratie bij te vinden. Je wilt natuurlijk wel dat de verschillende onderdelen in jouw interieur goed op elkaar aansluiten en bij elkaar passen.

Gelukkig heb je tegenwoordig talloze mogelijkheden voor wat betreft industriële raamdecoratie. Aangezien de industriële stijl de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, is er steeds meer mogelijk op het gebied van industriële raambekleding. Wij zetten hieronder een aantal mogelijkheden voor industriële raamdecoratie op een rij.

jaloezieen raambekleding tegen inkijk

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn een strakke toevoeging aan je industriële interieur. Aluminium jaloezieën hebben een stoere en robuuste uitstraling en zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder grijs en zwart. Hierdoor passen aluminium jaloezieën naadloos in jouw industriële interieur.

Het grote voordeel van aluminium jaloezieën is dat je zelf eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en inkijk regelt. Je tuimelt de lamellen namelijk zelf in de gewenste stand. Je kunt de lamellen helemaal sluiten, maar je kunt ze ook volledig openen voor veel lichtinval in je ruimte. Een ander voordeel is dat deze industriële raamdecoratie ook nog eens makkelijk schoon te maken is. Zo kun je de lamellen bijvoorbeeld afnemen met een vochtige doek.

Houten jaloezieën

Naast aluminium is hout ook onlosmakelijk verbonden met de industriële stijl. Vind je aluminium niet mooi? Of voert hout de boventoon in jouw interieur? Dan zoek je waarschijnlijk naar andere industriële raamdecoratie dan aluminium jaloezieën. Wens je toch jaloezieën? Geen probleem, want je kunt ook voor houten jaloezieën kiezen. Aangezien hout tot de industriële stijl behoort, rekenen we houten jaloezieën ook tot de industriële raambekleding.

Houten jaloezieën worden hetzelfde bediend als aluminium jaloezieën. Je bedient deze industriële raamdecoratie eenvoudig, waardoor je zelf de hoeveelheid lichtinval en inkijk regelt. Houten jaloezieën schoonmaken is echter iets lastiger. Het is namelijk beter om hier geen water voor te gebruiken. Wil je enkel stof verwijderen van deze industriële raamdecoratie? Dan kun je onze jaloezie stoffer gebruiken.

jaloezieen raambekleding tegen inkijk

Industriële gordijnen

Er zijn verschillende soorten industriële raambekleding. Het is belangrijk om goed passende raambekleding te vinden dat goed past in jouw interieur. Wanneer je niet op zoek bent naar jaloezieën voor in jouw industriële interieur, dan bieden industriële gordijnen misschien uitkomst. Ook op het gebied van industriële gordijnen heb je veel mogelijkheden. Met industriële gordijnen haal je een andere sfeer in huis dan met jaloezieën. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor overgordijnen met een donkere kleur. Wens je meer lichtinval? Kies dan voor inbetween gordijnen als industriële raambekleding. Onze inbetweens zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende stoffen en kleuren. Voor meer sfeer in huis kun je overgordijnen overigens ook combineren met bijvoorbeeld een vitrage.

Vraag gratis kleurstalen aan

Vind je het lastig om te bepalen of een kleur of een materiaal goed in jouw industriële interieur past? Vraag dan gratis kleurstalen bij ons aan. Wij zorgen ervoor dat deze binnen een paar dagen bij jou in de brievenbus liggen. Met behulp van de kleurstalen kun je een goed beeld vormen van het materiaal en de kleur. Het bestellen van de juiste industriële raamdecoratie wordt op deze manier een stuk eenvoudiger.

Anderen bekeken ook
    1. Jaloezie Aluminium Op Maat 25mm verkeerswit open
      Aluminium jaloezie op maat 25 mm
      v.a.  39,-