Inspiratie voor raamdecoratie voor je draai- kiepraam

Inspiratie voor raamdecoratie voor je draai- kiepraam
Heb je een draai- kiepraam in huis en ben je op zoek naar passende raamdecoratie? Dat kan een hele uitdaging zijn. Dit komt doordat niet elk type raamdecoratie geschikt is voor een draai- kiepraam en omdat de meetinstructies anders zijn dan het meten van vaste ramen.
Om je een goed beeld te geven van welke soorten raamdecoratie geschikt zijn voor draai- kiepramen, geven wij je in deze blog graag de nodige inspiratie. In onze collectie vind je verschillende soorten raamdecoratie die eenvoudig gemonteerd kunnen worden op draai- kiepramen.

inspiratie voor raamdecoratie voor je kiepraam

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zeer geschikt voor montage op draai- kiepramen. Rolgordijnen zijn praktisch en bekleden het raam op een stijlvolle manier. Door het rolgordijn te voorzien van een draad zijgeleiding kun je jouw raam open zetten terwijl het rolgordijn strak langs het raam blijft hangen. Zo wordt het klapperen van het rolgordijn voorkomen. Rolgordijnen kunnen ook voorzien worden van zijprofielen waarbij de stof door deze zijprofielen begeleid wordt. Hiermee worden lichtkieren voorkomen en blijft de stof straks langs het draai- kiepraam gespannen.

Duo rolgordijnen

Net als rolgordijnen, zijn duo rolgordijnen zijn ook geschikt voor jouw draai- kiepraam. Ook met duo rolgordijnen heb je de mogelijkheid om de onderkant van het duo rolgordijn strak langs het raam te hangen. Dit kan door middel van een draad zijgeleiding. Zo wordt schommelen voorkomen en wordt er tegelijkertijd een moderne sfeer gecreëerd.

Plisségordijnen

Een plisségordijn is misschien wel het meest geschikte type raamdecoratie voor een draai- kiepraam. Met een ingespannen systeem monteer je het plisségordijn aan de onderkant en bovenkant op jouw draai- kiepraam. Zo ziet jouw plisségordijn er altijd strak uit, terwijl je wel gewoon je raam open kunt zetten. Door een top down en bottom up systeem te kiezen kun je ook nog de onder- en bovenlijst verstellen waardoor je de mate van lichtinval en privacy nog beter kunt bepalen.

 

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën hebben een strakke en moderne uitstraling én zijn geschikt voor draai- kiepramen, wat wil je nog meer? Doordat aluminium jaloezieën vochtbestendig zijn, is dit type raamdecoratie ideaal om toe te passen in een badkamer. Heb je dus bijvoorbeeld een draai- kiepraam in je badkamer? Dan is een aluminium jaloezie een perfecte keuze!

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn enorm populair. Dit komt doordat ze elegant en tijdloos zijn. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met smalle systemen en met een lamelbreedte van 25mm. Hierdoor vallen de lamellen bijna altijd achter de raamkruk langs waardoor je de jaloezieën altijd kunt blijven bedienen. Door de houten jaloezie te voorzien van een draad zijgeleiding beweegt deze ook mee wanneer je het raam openzet. Een perfecte oplossing dus voor in huis!

Onze raambekleding voor draai- kiepramen is verkrijgbaar in zowel een kant en klare collectie als een op maat gemaakte collectie. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je graag advies over de juiste raamdecoratie in jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Populaire producten

Sfeermakers