Zilveren gordijnen

Zilveren gordijnen
Zilverkleurige gordijnen; een perfecte kans om sfeer en luxe aan je interieur toe te voegen. Zilver is een elegante en trendy kleur. Met deze kleur weet je zeker dat je unieke raamdecoratie in huis haalt. Wens je een kwalitatief zilverkleurig gordijn? Dan doe je er goed aan een kijkje te nemen in onze uitgebreide gordijnen collectie. Bij ons wordt de schoonheid van zilverkleurige gordijnen perfect gecombineerd met kwaliteit.

Zilver kan in vrijwel ieder huis en interieur worden toegepast. Interieurstylisten kunnen dit standpunt beamen. Zilver heeft een magische werking waardoor je de ruimte een unieke sfeer meegeeft. Deze kleur zorgt voor een strakke uitstraling, geschikt voor diverse aangelegenheden. Twijfel je over de juiste kleur? Vraag bij ons gratis kleurstalen aan, om zo een goed beeld van de kleur en kwaliteit te krijgen.

Zilver als kleur of materiaal?

Met zilveren gordijnen worden uiteraard zilverkleurige gordijnen bedoeld. Zilver is feitelijk een edelmetaal waarvan de kleur algemeen bekend is. Zilveren gordijnen zijn gordijnen met een zilverkleurige stof.

zilveren gordijnen

Too much?

Zilveren gordijnen kunnen nogal overweldigend zijn, de kleur brengt nogal wat glamour met zich mee. Wij begrijpen dat dit gemengde gevoelens met zich mee kan brengen. ‘Zal de kleur wel passen in mijn interieur?’ ‘Maak ik mijn interieur chic of vooral kitsch met zilveren gordijnen?’ Voor deze vragen hoef je niet bang te zijn, zolang je de balans en kleurgebruik van het interieur in de gaten houdt. Zorg dat de rest van je interieur goed aansluit wanneer je de keuze voor zilveren gordijnen maakt. Glim en glans is mooi wanneer je het op de juiste manier combineert!

Gegarandeerd functioneel

Naast dat onze zilvergrijze gordijnen een unieke uitstraling hebben, zijn ze ook zeer functioneel. Onze producten staan garant voor een goede kwaliteit. Met gordijnen bepaal je zelf eenvoudig de hoeveelheid licht dat binnen mag dringen. Met volledig verduisterende gordijnen creëer je eenvoudig privacy. Een volledig verduisterend gordijn is zowel licht- als zichtdicht. Zodra de gordijnen gesloten zijn, zal niemand hier doorheen kunnen kijken. De verschillende stoftransparanties thuis bekijken? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Op zoek naar zilverkleurige gordijnen?

In onze collectie vind je een divers aanbod aan zilverkleurige gordijnen. Wij bieden ‘kant en klare’ en ‘op maat gemaakte’ gordijnen aan. Onze kant en klare producten liggen op voorraad en kunnen direct worden verstuurd. Een op maat gemaakt gordijn wordt van begin tot eind geproduceerd en is 100% op maat. Met zilverkleurige gordijnen zorg je voor sfeer en warmte in je ruimte. Hierdoor geef je een luxe, magische uitstraling mee.

Voor kleurstalen en advies helpen wij je graag verder.

Populaire producten

Sfeermakers

Anderen bekeken ook
    1. vouwgordijn op maat gloss stofdetail zijdegrijs
      Vouwgordijn op maat Gloss transparant
      v.a.  42,-