Snelle levering in België | Meer dan 70.000 tevreden klanten

Houten jaloezieën op maat

Wil je houten jaloezieën die zorgen voor een natuurlijke sfeer en prachtige uitstraling? Dan zijn onze houten jaloezieën geschikt voor jou. Bij ons zijn houten jaloezieën op maat verkrijgbaar, tegen een scherpe prijs. En naast een mooie uitstraling en functionaliteit, zijn ze voor vrijwel ieder interieur geschikt; van landelijk tot modern!
Ook met houten jaloezieën bepaal je gemakkelijk de lichtinval en doorkijk. Dit doe je simpelweg door de horizontale houten lamellen te kantelen. Zo creëer je met een houten jaloezie in een handomdraai de perfecte sfeer in iedere ruimte. Hoe ziet jouw perfect houten jaloezie op maat eruit? 

Houten jaloezieën op maat

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Houten jaloezieën: vraag & antwoord

 

Wat is een houten jaloezie op maat?

Een houten jaloezie is een jaloezie waarbij de lamellen gemaakt zijn van hout. Om de metalen bovenbak netjes af te werken wordt er een houten koof meegeleverd welke dezelfde kleur heeft als de lamellen.

Houten jaloezieën écht op maat?

Onze houten jaloezieën op maat worden door ons van begin tot eind volledig op maat gemaakt. Je kunt bij ons óók de gewenste bedieningszijde en eventueel de kleur en breedte van het ladderband kiezen. Door deze extra opties ben je zeker van 100% maatwerk en dus geen ingekorte houten jaloezieën.

Wat is zijgeleiding en hoe werkt het?

Met zijgeleiding kun je de onderlat van het jaloezie vastzetten op bijvoorbeeld een openslaande deur of draai- kiepraam. Vanuit de bovenbak loopt er een metalen koord door de lamellen naar de onderlat toe. Aan de onderlat zit een oogje waar dit koord doorheen loopt. Het koord zet je vervolgens onderaan vast zodat de de hele jaloezie niet meer naar voren kan.

Kan ik de kant van de bediening zelf bepalen?

Je kunt bij ons óók de gewenste bedieningszijde kiezen, hierdoor weet je zeker dat je geen ingekort product koopt. Door deze extra opties ben je zeker van 100 procent maatwerk en dus uitstekende kwaliteit!

 

Houten jaloezieën op maat

Kies je voor houten jaloezieën op maat? Dan kies je voor absolute topkwaliteit en de perfecte pasvorm. We bieden een ruim assortiment houten jaloezieën op maat aan. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, hout en kleuren. Onze houten jaloezieën op maat worden gemaakt van de beste kwaliteit hout en de beste systemen. Je bepaalt zelf de afmetingen waardoor de houten jaloezie altijd perfect past.

Met houten jaloezieën op maat creëer je een natuurlijke en warme sfeer in jouw huis. Ze passen vrijwel in ieder interieur, van landelijk tot modern. We maken gebruik van de beste kwaliteit hout, dit geeft onze houten jaloezieën op maat een luxe uitstraling. De houten lamellen zet je in een handomdraai in de juiste stand. Zo bepaal je zelf de doorkijk en de hoeveelheid licht die je ruimte binnenkomt.

  • De collectie houten jaloezieën op maat

We hebben verschillende uitvoeringen houten jaloezieën op maat. We hebben twee uitvoeringen met effen lamellen, die leverbaar zijn in veel populaire kleuren. Daarnaast hebben we een uitvoering met lamellen die een echte natuurlijke look hebben.

Onze houten jaloezie op maat 50 mm is voorzien van effen lamellen. Deze lamellen zijn leverbaar in 10 populaire kleuren, van licht tot donker. Daarnaast zijn deze houten jaloezieën op maat voorzien van een luxe systeem. Dit maakt deze XL houten jaloezie op maat geschikt voor erg grote ramen. Deze variant kan gemaakt worden tot een maximaal oppervlakte van 8,1 m2.

Onze houten jaloezie op maat 50 mm smooth is ook voorzien van effen lamellen. Deze variant kan zelfs geleverd worden in 13 moderne kleuren. Ook hier is het kleurenpallet opgebouwd van lichte tot donkere kleuren. Deze voordelige houten jaloezie kan gemaakt worden tot een maximaal oppervlakte van 6,5 m2.

Onze houten jaloezie op maat 50 mm natural heeft een echte natuurlijke look. De houten lamellen zijn zodanig afgelakt dat je de houten structuur en de nerven nog ziet. Deze variant is leverbaar in 6 natuurlijke kleuren. Deze natuurlijke houten jaloezie op maat kan tot een maximaal oppervlakte van 6,5 m2 gemaakt worden.

 

Waarom onze houten jaloezieën op maat

 • 100% op maat gemaakt
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Ladderkoord of -band
 • Scherpe prijzen
 • Gratis en snelle levering
 • Gratis kleurstalen

  • Compleet zelf samenstellen

Onze houten jaloezieën kun je compleet zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit een ruim kleurenpallet. Met de kleur bepaal je de uitstraling van je houten jaloezie. Kies je voor een lamelbreedte van 50 mm? Dan kun je kiezen voor ladderkoorden of –banden.

De ladderbanden zijn leverbaar in diverse kleuren en breedtes. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk. Ook kun je de bedieningszijde zelf kiezen. Op deze manier stel je jouw perfecte houten jaloezie op maat samen

  • Houten jaloezieën op maat kwaliteit

Onze houten jaloezieën op maat worden volledig, van begin tot eind voor je op maat gemaakt. Bij ons kun je de gewenste bedieningszijde en eventueel de breedte en de kleur van het ladderband kiezen. Door de extra opties weet je zeker dat je een écht op maat gemaakt product besteld. Onze houten jaloezieën op maat worden gemaakt van echt lindehout.

Waarom kiezen wij voor lindehout? Lindehout is een rechte houtsoort, is licht en laat zich goed lakken. Alle houten lamellen worden afgelakt met een UV bestendige lak. Dit voorkomt dat het zonlicht de kleur van het hout kan beïnvloeden. Daarnaast is lindehout niet gevoelig voor vocht, waardoor je onze houten jaloezieën op maat kunt toepassen in een goed geventileerde badkamer.

Vind je het lastig om de kleuren van de houten jaloezieën op maat vanaf je beeldscherm te beoordelen? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Je ontvangt dan een staal van het hout in je brievenbus. Zo kun je de kleuren in alle rust vergelijken.